Karantina Aşıkları'na büyük ilgi

ALTSO Tiyatro Kulübü, bu yıl ikinci kez Alanya Açık Hava Tiyatrosu’nda Alanya halkıyla buluştu. ‘Yatağımda Ceset Var’ isimli oyunun ardından 10 Ağustos 2022 Çarşamba akşamı sahnelenen ‘Karantina Aşkları’ isimli oyuna da Alanya halkı büyük ilgi gösterdi. 

Karantina Aşıkları'na büyük ilgi

Alanya’ya önemli projeleri kazandırmasının yanı sıra, sanata ve sanatçıya verdiği değerle her kesimin takdirini toplayan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, ALTSO Tiyatro Kulübü’nü  2019 yılında kurduklarını, ilk oyunu ise 27 Mart 2020 Dünya Tiyatrolar Günü’nde sahnelediklerini söyledi. Başkan Şahin, “ALTSO Tiyatro kulübümüz daha geniş kitlelere ulaşmak için bu yıl ikinci kez Alanya Açık Hava Tiyatrosu’nda halkımızla buluştu.

banner111

Odamız salonlarında bugüne kadar yaklaşık 20 bin sanatsever için perdelerini açan ALTSO Tiyatro Kulübümüz  6 Temmuz günü “Yatağımda Ceset Var”  isimli oyununu Açık Hava Tiyatromuzda sahnelemişti. Ekibimiz  10 Ağustos Çarşamba günü de çok beğenilen bir diğer oyunu olan “Karantina Aşkları”nı sahneledi. 
Açık havayı dolduran binlerce sanatseverin, Alanya halkının sevgisine ve teveccühüne mazhar olmak bizleri ziyadesiyle memnun etti. Tiyatro Kulübümüz sadece yetişkinler için değil gençlerimize ve çocuklarımıza yönelik de oyunlar sahneliyor. 

Eğitim ve öğretim yılında okullarımıza giderek gençlerimizi ve çocuklarımızı sanatla buluşturan ALTSO Tiyatro Kulübümüz, bu yönüyle Alanya’mızdaki tüm kesimleri de kucaklayarak bizlerin koyduğu sosyal hizmet hedeflerine emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Her zaman halka açık ve ücretsiz sahnelediğimiz  oyunlarımızın daha geniş kitlelere ulaşması yönündeki çalışmalarımız devam edecek. Bu vesile ile başta bugün bizleri yalnız bırakmayan Alanya’mızın Kıymetli Halkına, Tiyatro Kulübümüzün yönetici ve çalışanlarına teşekkür ederim. Birlikte yapacağımız çok şey var” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83