Ressam Can Emre Dağ öğrencilerle 'Meleklerin Ruhu'nu resmetti

Alanya Belediyesi’nin daveti üzerine 20. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’ne katılarak tarihi Kızılkule’de “Saklı Bahçe” isimli bir sergi açan ve 3 gün boyunca vatandaşlarla resim çizen Ressam Can Emre Dağ, festivalin ardından canlı performanslarına okullarda devam ediyor.

Ressam Can Emre Dağ öğrencilerle 'Meleklerin Ruhu'nu resmetti

Okul performanslarında yaptığı tüm çizimlere, “Meleklerin Ruhu” adını veren Şair-Ressam Emre Dağ, öğrencilerle yaptığı bu çalışmaları okullara hediye ediyor. Alanya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün destekleri ile Eczacı Güzin-Veliddin Bekrioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Beyreli İlkokulu öğrencileri ile buluşan Ressam Emre Dağ, ardından Alanya Belediyesi Aile Kadın Destek ve Engelli Koordinasyon merkezini ziyaret etti. Öğrencilere başarı hikayesini anlatan ve ardından soru-cevap şeklinde kısa bir söyleşi gerçekleştiren Ressam Dağ, daha sonra okul bahçesinde öğrencilerle resim çizdi; çizdiği yağlı boya tabloyu okula hediye etti.

RESSAM DAĞ, ÖZEL ÖĞRENCİLERİN RUHUNA DOKUNDU

Alanya Belediyesi Aile Kadın Destek ve Engelli Koordinasyon merkezini ziyaret eden Şair-Ressam Emre Dağ, özel bireylerle yeni bir resim çalışması yaptı. Çalışmasına “Meleklerin Ruhu” adını veren Dağ, “Bugünkü melekler benim için daha özel” dedi. Kısa bir söyleşiden sonra çizime başlayan Ressam Dağ, hem çizdi hem de katılımcıların sorularını yanıtladı. Mavi bir zemin oluşturduktan sonra engelli bireylerin istekleri üzerine tablosuna devam etti. Özel melekleriyle birlikte özgürlüğü anlatan gökyüzü, bulutlar, deniz, tekneler ve melek figürlerinin yer aldığı muhteşem bir tablo çizdi.

“MÜKEMMEL BİR FESTİVAL GERİDE KALDI”

banner111

Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Yenialp ve Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hüseyin Doğan’ın da eşlik ettiği çalışmadan engelli bireyler ve yakınları büyük keyif aldıklarını belirttiler. 20. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’ni çok beğendiğini ve tüm etkinlikleriyle mükemmel bir organizasyon olduğunu ifade eden Ressam Can Emre Dağ, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e ve emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2022, 15:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83