Tokar'da Mustafa Ceceli ve Sevcan Orhan heyecanı

Çamlıca Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından geleneksel hale gelen Tokar Yayla Şenliği için geri sayım sürüyor.

Tokar'da Mustafa Ceceli ve Sevcan Orhan heyecanı
 17 yıldır geleneksel hale gelen Tokar Yayla Şenliği, 13 14 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek. Çamlıca Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen şenliğin programı da belirlendi. 2 gün sürecek şenlikte birbirinden farklı yarışmalar düzenlenirken, sevilen sanatçılar Mustafa Ceceli ve Sevcan Orhan da şenlikte sahne alacak.
ŞENLİKTE 2 SEVİLEN SANATÇI SAHNE ALACAK 

2 gün sürecek şenlik 13 Temmuz cumartesi günü saat 21.00'de Mustafa Ceceli konseriyle başlayacak. Pazar günü ise saat 10.00 'da başlayacak festivalde birbirinden farklı yarışmalar ve gösteriler düzenlenecek. Pazar günü akşam ünlü sanatçı Sevcan Orhan'ın sahne almasının ardından farklı hediyelerin verildiği bir çekiliş düzenlenecek. 

'TÜM VATANDAŞLARIMIZ DAVETLİDİR'

17. Tokar Yayla Şenliği ile ilgili açıklamalarda bulunan Çamlıca Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şeref Arslan,  Tokar yollarının daha önceden toprak olduğundan dolayı vatandaşların gelmekte zorlandığını fakat artık tüm yolların asfaltlandığını belirtti.  Aslan ''Şenliğimiz artık geleneksel hale getirdik. Her yıl organizasyonu geliştirme hedefindeyiz. Farklı gösterilerimiz, konserlerimiz ve hediye çekilişlerimiz olacak. Tüm halkımızı şenliğimize bekliyoruz. Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki şu an da yolların tamamı asfalt vatandaşlarımız çok rahat bir şekilde ulaşım sağlayabilirler'' diyerek tüm vatandaşları şenliğe davet etti.

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2019, 08:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83