Ünlü yönetmenden Antalya Film Festivaline tam not

54. Uluslararası Antalya Film Festivali’nin film seçkisinde “Le Redoutable” filmiyle yer alan Oscar ödüllü Fransız yönetmen Michel Hazanavicius festivale tam puan verdi.

Ünlü yönetmenden Antalya Film Festivaline tam not
Ünlü yönetmen, sabah saatlerinde basın mensuplarıyla; ardından da festival kapsamında gerçekleştirilen Q&A bölümünde de Antalyalı sinemaseverlerle bir araya geldi.

Uluslararası Antalya Film Festivali’nin çok iyi bir organizasyon olduğunu belirten Hazanavicius "Film gösterimimiz güzel geçti. İnsanları güldürdüm. Festivaldeki insanlar çok sıcakkanlı, organizasyon çok iyi. Seçkiyi de beğendim. İyi bir festival olduğunu düşünüyorum. Geldiğim için mutluyum. Şanslıyım ki şehri de gezme fırsatım oldu ve büyülendim" dedi.
Yönetmen Jean-Luc Godard ve genç oyuncu Anne Wiazemsky arasındaki ilişkiyi konu alan Redoutable filmiyle alakalı da konuşan Hazanavicius, "Filmi komik yapmaya çalıştım. İtalyan komedilerini çok severim. Oradan esinlendim. Cannes’da komedi filmleri çok fazla gitmiyor. Ancak çok iyi tepkiler almakla birlikte, bazı sinirli tepkiler de aldım. Godard’ın dokunulmaz olduğunu düşünenler var aralarında. Beklediğim kadar da kötü tepki olmadı. Filmin başrol oyuncusu Louis hem yakışıklı, hem karizmatik ve de çok da ciddi bir aktördür. Böyle ciddi bir oyuncuyu, komedi filminde oynatmak çok daha keyifli. Filmimde bir kahraman ya da kötü adamı değil, bir insanı anlattı" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2017, 17:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83