Antalya OSB Gündüz Bakımevinde mezuniyet sevinci

Antalya OSB Gündüz Bakımevinde mezuniyet sevinci

Antalya OSB Gündüz Bakımevinde mezuniyet sevinci yaşandı. Mezun öğrenciler, mezuniyet sevincini kep atarak kutladı.

Antalya Organize Sanayi Bölgesi Gündüz Bakımevinde, mezuniyet sevinci yaşandı. Bölge Müdürlüğü İdari Hizmet Binasında gerçekleşen törende, 2024-2025 eğitim-öğretim yılında ilkokula başlayacak 6 yaş grubu öğrencilere, mezuniyet belgeleri takdim edildi. Mezuniyet belgelerini Antalya Başkanı Ali Bahar, Eşi Şebnem Bahar, Bölge Müdürü İlhan Metin ve Gündüz Bakımevi Müdürü Ayşe Özlem Özel’den alan öğrenciler, başarılarını ve sevinçlerini kep atarak kutladı.

banner111


PERFORMANSLARI İLE GÖZ DOLDURDULAR
Öğrenci velilerinin yoğun ilgi gösterdiği törende, “temiz bir gelecek” sloganıyla “çevre ve doğa” hassasiyeti sahnelendi. Çevre kirliliğinin yol açtığı tahribatı çocukların gözünden anlatan dans gösterileri, izleyenlerden büyük alkış aldı. Mezuniyet töreni ve yılsonu gösterisi için aylar öncesinden çalışmalara başlayan minikler, hazırladıkları gösterileri ile ailelerine unutulmaz saatler yaşattı. Yaşları 2 ile 6 arasında değişen minikler, özenle hazırlanmış sahne kıyafetleri kadar, performansları ile de göz doldurdu.


ÖNCELİĞİMİZ EĞİTİM
Mezun öğrencilere başarı dileklerinde bulunan Antalya OSB Başkanı Ali Bahar, gündüz bakımevinde evrensel standartlarda eğitim verip, çocukları en iyi şekilde geleceğe hazırlamaya çalıştıklarını ifade etti. Antalya OSB’de eğitime yapılan yatırımı hatırlatan Bahar, “Gündüz Bakımevimiz, daha açıldığı ilk yıl, Antalya’nın en iyi kreşlerinden biri olmuştu. Geride bıraktığımız 8 yılın sonunda, Antalya’nın en iyi kreşi olduğumuzu görmekten büyük bir onur duyuyorum. Gündüz bakımevimizin hizmet ve eğitim kalitesini artırmak için kendimiz ile yarış halindeyiz. Yeni bir şey planlıyoruz. Antalya OSB’ye OSİAD’ımız ile bir ekolojik kreş kuracağız. Antalya’nın en iyi ekolojik kreşi de Antalya OSB’de olacak” dedi. Törenin sonunda kep ve cüppe giyerek sahneye gelen çocuklar, mezuniyet sevincini kep atarak kutladı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83