Alanyalı şoförlere önemli uyarı

Alanyalı şoförlere önemli uyarı

İlçede C plakasız personel servisi yaptıran otelleri uyaran Alanya Minibüsçüler Otobüsçüler ve Servis Araçları Odası Başkanı Paşa Özkan, "Bu konuda otellere C plakalı servis temin edebiliriz" dedi.

banner111

Alanya Minibüsçüler Otobüsçüler ve Servis Araçları Odası Başkanı Paşa Özkan, ilçede C plakasız personel servisi yaptıran otelcileri uyardı. C plakasız personel servisi yapmanın yasal olarak yasak olduğunu söyleyen Başkan Özkan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Bilindiği üzere öğrenci ve personel servisi C plakalı araçlar ile yapılmak zorundadır. Ancak İlçemizde birçok otel ve benzeri işletmeler C plakasız araçlar ile çalışmakta ve bu araçlar ile personel servisi yapmaktadır. Kanun gereği de personel servisi yapmaması gereken bu araçlar, aynı zamanda haksız kazanca sebebiyet vermektedir. Kendi arasında sözleşme yaparak C plakasız araç çalıştıran ve personel servisi yaptıran oteller ve benzeri işletmelerin bu konuya hassasiyet göstermelerini, gelişecek herhangi olumsuz bir durum karşısında kendilerinin de mesul duruma düşeceklerini hatırlatırız. C plakasız personel servisi yapan araçların önüne geçebilmek adına yapılacak olan denetimlerde mağduriyet yaşanmaması için oteller ve benzeri işletmelerin C plakalı personel servis araçları ile anlaşma yaparak çalışmalarını, ihtiyaç halinde ise odamızla iletişime geçebileceklerini belirtiriz. Odamız araç temini konusun gereken desteği verecektir.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83