Alanyalı Ülkücülerden Çavuşoğlu'na destek

Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu bir açıklama yaparak Hollanda Hükümetini kınadı.

Alanyalı Ülkücülerden Çavuşoğlu'na destek
Son günlerde ülke gündemini meşgul eden Hollanda krizi Alanya'da büyük tepki gördü. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Hollanda hükümeti tarafından ülkeye alınmaması ve uçağının iptal edilmesi ile başlayan olaylar giderek artmıştı. Alanya Ülkü Ocakları başkanı Abil Gündoğdu'da konuyla ilgili bir açıklama yaptı. 

Hollanda Ve Avrupa'nın Orta Çağ zihniyeti bakışı neticesinde Türkiye Cumhuriyeti Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçağının iniş izni kaldırılmış ve Ülkeye girişi engellenmiştir. Akabinde Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanı Betül Sayan Kara'nın aracı Başkonsolosluğumuza 30 metre kala durdurulmuş içeri alınması engellenerek Almanya'ya geri gönderilmiştir diyerek olayı özetleyen Gündoğdu, "Tüm bu hadsizlikler yetmezmiş gibi liderimiz Devlet Bahçeli Beyin emir ve talimatıyla bölgede, en doğal hakkı olarak demokratik protesto hakkını kullanan ülküdaşlarımız alçak Hollanda polisinin şiddetine maruz kalmıştır" dedi.

Gündoğdu, "Yıllardır demokrasi naralarıyla kendilerini vitrinin en baş köşesine koyan Avrupa bu Anti-demokratik tutumuyla bir kez daha asıl  barbarın kim olduğunu tüm Dünya'ya göstermiştir. Unutmasınlar ki Avrupa'yı tarihte Orta Çağ'dan çıkaran şanlı Türk Milleti bu günde Avrupa'nın bu Orta Çağ zihniyetini ve düştüğü bataklıktan çıkaracaktır ve Türk Milletinin asaletli duruşunu gösterecektir" dedi. 

Dün olduğu gibi her platformda bütün Türk düşmanlarıyla mücadele etmeye hazırız diyen Gündoğdu, "Bu yapılan alçak tutumun arkasındaki oyunları, yazılan senaryoları bizler iyi bir şekilde görüyoruz. Yaşanan çirkin hadiselerde milli duruşlarından taviz vermeyen Dışişleri Bakanımız Mevlüt ÇAavuşoğlu'nu ve aile Ve Sosyal Politikalar Bakanı Betül Sayan Kara'yı tebrik ediyoruz.  Herkes İyi Bilmelidir liderimiz Devlet Bahçeli Bey ve Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Olcay Kılavuz Beyin emri ve doğrultusunda üstümüze düşen her türlü milli vazifeyi layıkıyla yerine getireceğimizi belirtmek isterim" diyerek sözlerini noktaladı.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2017, 17:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83