Belediyespor galibiyetle başladı

Türkiye Voleybol Erkekler 2 Lig’in de mücadele eden Alanya Belediyespor Erkek Voleybol Takımı güçlü ve ilk rakibi Bursa Voleybol Takımı’nı 3-0 yenerek ilk maçından zaferle ayrıldı.

Belediyespor galibiyetle başladı
Bursa Voleybol Takımı’nı 25-22, 26-24 ve 25-22’lik setlerle 3-0 yenen temsilcimiz, Atatürk Spor Salonu’nu dolduran sporseverlerin yüzünü güldürdü.

TAM DESTEK

Sezonun ilk karşılaşmasından galibiyetle ayrılan Alanya Belediyespor Erkek Voleybol Takımı’na destek vermek için 1000 kadar taraftar tribündeki yerini aldı. Grup Şimşekler’de 100 taraftarla maç boyunca tezahürat yaparak temsilcimize moral kaynağı oldu. 

TARAFTARA TEŞEKKÜR

Tüm hazırlıklarını ilk maçtan galip taraf olarak ayrılmayı hedefleyerek yaptıklarını söyleten Belediyespor Voleybol Takımı Antrenörü Serdar Esen, şimdiden şampiyonluğa hedeflendiklerini söyleyerek destekleri için Grup Şimşekler’e teşekkür etti.

“BU DESTEKLE ŞAMPİYON OLURUZ”

3-0’lık sonuçtan son derece memnun kaldığını belirten Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken ise; “Takımımız son derece başarılı bir oyun sergiledi. Başta Antrenörümüz Serdar Esen, oyuncularımız ile salonda bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza çok teşekkür ederim. Bu takım bu destekle sezonu şampiyon olarak tamamlar” dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2016, 20:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83