Alanya Oğuz Yılmaz'la coştu

Demir Asansör Payallarspor'un düzenlediği yardım ve konser gecesi sona erdi.

Alanya Oğuz Yılmaz'la coştu
Demir Asansör Payallarspor dün gece kulübe yardım için bir etkinlik düzenledi. Çekiliş ile süpriz hediyelerin dağıtıldığı ve Oğuz Yılmaz'ın sahne aldığı geceye katılım oldukça yüksekti.

Geceye Demir Asansör Payallarspor Başkanı İsmail Şimşek ve yönetim kurulu ile takım futbolcuları ve binlerce vatandaş katıldı. Konaklı Stadyumu'nda yapılan gecede izleyiciler Oğuz Yılmaz'ın şarkılı ile bir an olsun yerinde duramadılar. Ünlü sanatçı sahneye 07 numaralı Demir Asansör Payallaspor forması ile çıktı. Konser alanını dolduran izleyiciler sahaya kadar inerek bütün akşam boyunca oynadılar. Konserle birlikte çekilişte yapıldı. Sponsorların bağışladığı hediyeler kazanan şanslı numaralarla sahiplerini buldu. Konser sonrası futbolcular ve yöneticiler sahneye çıktılar. Kulüp Başkanı İsmail Şimşek geceyi şenlendiren Oğuz Yılmaz'a bir teşekkür plaketi verdi.

Etkinlikten elde edilen tüm gelir Demir Asansör Payallaspor'a verildi. Antalya Süper Amatör Küme'de mücadele eden takım konserle birlikte kasasınıda doldurdu. 

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2017, 13:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83