Barış Manço 7'den 77'ye Şarkılarıyla Anıldı

Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi (AHEP) Sosyal Aktivite ve Sosyal Sorumluluk Topluluğu öğrencileri bu yıl üçüncüsü düzenlenen Barış Manço Anma Programı’nı gerçekleştirdiler.

Barış Manço 7'den 77'ye Şarkılarıyla Anıldı
Üniversite binasındaki Mor Salon'da gerçekleştirilen anma konserine AHEP Rektörü Prof. Dr. Mehmet D. Öner , Alanya Belediye Başkanını temsilen Melike Nazifoğlu, Barış Manço Koleji Müdürü Ahmet Ünal, Barış Manço Koleji Genel Koordinatörü Tuba Kılınç, Alanya HEP Üniversitesi akademisyen ve öğrencileri katıldı. 

Barış Manço'nun klibi Alanya’da çekilen 'Beyhude Geçti Yıllar' şarkısıyla başlayan anma konserinin açılış konuşmasını yapan Rektör Öner, Barış Manço gibi büyük bir sanatçıyı unutmayan ve yaşatmaya devam eden Sosyal Aktivite ve Sosyal Sorumluluk Topluluğu öğrencilerine teşekkür etti. Konsere Barış Manço Koleji öğrencileri korosu da katılarak Barış Manço şarkılarını işaret dili eşliğinde söylediler.

Alanya HEP Üniversitesi öğrencilerinin oluşturduğu müzik grubuyla devam eden programda her yıl olduğu gibi bu yıl da salon eşliğinde Barış Manço şarkıları söylendi. Son olarak sahne alan Alanya’nın sevilen müzisyenlerinden Sipan Bicerman, Emirhan Özbayram ve Batuhan Güngör Barış Manço şarkıları eşliğinde programı bitirdi.

Salonun doluluğu karşısında oldukça duygulandıklarını söyleyen SASST Başkanı M. Berke Sivri “Kültürel ve sanatsal gelişime katkıda bulunmak bizim için oldukça önemli sosyal sorumluluk faaliyetleri arasında yer alıyor. Etkinliğimizin amacı dünyanın sayılı sanatçılarından Barış Manço’yu yeni gelen nesillere anlatarak unutulmamasını sağlamak. Bugün bizi dinlemeye gelenler arasında Barış Manço Koleji ve kardeş okulu olan Alantur Ayhan Şahenk okullarından gelen ilkokul öğrencilerinin şarkılara eşlik etmesi ve yüzlerindeki mutluluğu görmek topluluk olarak yaptığımız işin ne kadar anlamlı olduğunu bize hatırlattı” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2017, 15:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83