Burrito Shop'ta “Kışa Merhaba” partisi

Burrito Shop'ta “Kışa Merhaba” partisi

Meksika yemekleri ve Meksika renkleri ile Alanya'nın en dikkat çekici mekanlarından olan Burrito Shop, muhteşem bir parti ile Alanya'nın kış gecelerine de damga vuracağının sinyalini verdi 

banner111

Yaz sezonunda kapılarını açan ve kısa sürede adından çokça bahsettiren Burrito Shop, yaz sezonu boyunca devam eden popülaritesini kış aylarında da devam ettireceğe benziyor. Meksika konseptli mekanda geçtiğim akşam düzenlenen "Kışa Merhaba" partisi birbirinden renkli görüntülere sahne oldu. 
Çimen Otel Sokağı olarak bilinen Yenilmez Caddesi'nde hizmet veren mekan, özel menüsü ve sahne programı ile davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Meksikalı sanatçıların ve dansçıların renklendirdiği geceye katılanlar, Meksika mutfağının en güzel yemeklerini yeme ve eğlenme fırsatını yakaladılar. 
Merkezi İstanbul'da bulunan Burrito Shop'un Alanya'daki şubesini işleten Selmin Pediz, "Alanya'da daha önce yapılmamış bir konseptte restoran açarken endişelerimiz vardı, ancak Alanya halkının ilgisi ve sevgisi bu endişelerimizde haksız olduğumuzu gösterdi. Alanya halkı Meksika yemeklerini ve Meksika eğlence tarzını çok sevdi. Menümüz bağımlılık yapıyor. Ayrıca özel eğlence gecelerimiz de çok büyük ilgi görüyor." dedi. 
Burrito Shop'taki Kışa Merhaba Partisi'ne katılanlara ücretsiz yüz boyama yapıldı ve çeşitli hediyeler verildi. Meksikalı şarkıcıların sahne alması ile renklenen gecenin temposu, dansçıların da sahneye çıkması ile doruğa ulaştı. Saat 21.00'de başlayan eğlence gece yarısına kadar ara vermeden devam etti. Geceye katılanlar renkli atmosfer, canlı sahne performansı ve yüksek tempolu eğlence ile unutulmaz bir gece yaşadılar.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83