Coşkun ve Aygen dünya evine girdi

Gaye Coşkun ve İbrahim Aygen, çok sayıda davetlinin katıldığı şık bir törenle evlendi. Haydarpasha Palace Hotel'de düzenlenen nikah kokteylinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkusu yaşandı.

Coşkun ve Aygen dünya evine girdi
KANAL A Genel Yayın Yönetmeni ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkan Yardımcısı Gaye Coşkun, Ukrayna pazarının lider turizm firmalarından Joinup Tour Belek-Side Sorumlusu olan turizmci İbrahim Aygen ile hayatını birleştirdi. Alanya'nın yeni turizm yatırımlarından Türkler'deki Haydarpasha Palace Hotel'deki nikah töreninde çiftin yakın dost ve akrabaları ile çok sayıda davetli hazır bulundu. Nikah töreninde AGC Başkanı Mehmet Ali Dim ile yönetim kurulu tam kadro olarak katıldı. Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp'in kıydığı nikahta ömür boyu sürecek mutlulukları için 'Evet' diyen Gaye Coşkun ve İbrahim Aygen, konuklar tarafından uzun süre alkışlandı.  

MÜKEMMEL ATMOSFER 

Gaye Coşkun ve İbrahim Aygen'in nikah törenlerinin hemen ardından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı heyecanı yaşandı. Davetliler, bu yıl 94. yılını girdiğimiz Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş yıldönümünü, ellerindeki Türk bayraklarını sallayıp 10. Yıl Marşı'nı hep bir ağızdan söyleyerek kutladılar. O anlarda ortaya çıkan muhteşem atmosfer davetliler tarafından anı olarak saklanmak üzere dakikalarca kayda alındı.  

FARKINDALIK YARATTILAR 

Renkli kokteylde davetlilere bir de sürpriz vardı. Gaye Coşkun ve İbrahim Aygen, nikahın ardından şeker bekleyen davetlilere çam fidanı dağıtarak farkındalık yarattı. Çiftin bu davranışı davetliler tarafından büyük bir beğeni ile karşılandı.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2017, 14:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83