Dünya yıldızı Kylin Milan Alanya'da

Dünya yıldızı Kylin Milan Alanya'da

Hollywood'un genç aktristlerinden olan ve 2022 yılında çıkardığı 'Could It Be You' single şarkısı ile dünya çapında üne kavuşan Kylin Milan, Serdar Ortaç'la düet ve klip çekimi için Türkiye'ye geldi. Milan gerçekleştirilen klip çekiminin ardından DİGİ-ZTV’nin ev sahipliğinde Alanya’ya geldi.

banner111


KYLİN MİLAN ALANYA’YA HAYRAN KALDI

Genç aktrist ve şarkıcı Kylin Milan DİGİ-ZTV’nin ev sahipliğinde geldiği Alanya’ya hayran kaldı. DİGİ-ZTV yönetim kurulu başkanı Mustafa Özen’in eşlik ettiği Milan, eski Alanya Tershanesi, Alanya Kalesini, Damlataş mağarasını ve bir çok tarihi yerleri gezerek fotoğraf çektirirken, günün sonunda, Alanya’ya özgü yöresel yemeklerin tadına bakan Kylin Milan, ‘’Alanya’ya, insanlarına ve yemeklerine bayıldım ‘’ dedi.

KYLİN MİLAN DÖRT GÜN DAHA ALANYA’DA OLACAK

Gerçekleştirilen ziyarete ev sahipliği yapan DİGİ-ZTV yönetim kurulu başkanı Mustafa Özen konuyla ilgili bir açıklama yaparak; ‘’Kylin Milan dünya çapında bir sanatçı ve aktrist, sosyal medyada da ciddi bir hayran kitlesi var, bizde DİGİ-ZTV olarak kendisini Alanya’ya davet ettik sağolsun bizi kırmadı ve geldi. Bugün kendisine Alanya’mızın tarihi yerlerini gezdirdik yöresel yemeklerimizi tattırdık, Alanya’ya hayran kaldı ve 4 gün daha burada kalmaya karar verdi. Bizde DİGİ-ZTV olarak kendisine 4 gün boyunca eşlik ederek Alanya’mızı tanıtmaya devam edeceğiz. Yarın ve diğer günler için çeşitli organizasyonlar hazırladık, dünyaca ünlü bir yıldızı Alanya’mıza getirerek şehrimizin tanıtımı için büyük bir adım atmış olduk.’’  diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2023, 11:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83