Ideal Estate yeni ofisini açtı

Emlak ve İnşaat sektöründe Ideal Real Estate markası ile 25 yıldır Alanya ve çevresinde hizmet veren Ideal Emlak, Ticaret Odası Başkanı Eray Erdem, ALSİAD Başkanı Ali Kamburoğlu, Emlak Profesyoneller Birliği (TTPP) Başkanı Yakup Uslu ve sektör temsilcilerinin yoğun katılımı ile “Ideal Estates” yeni logo ve markasını tanıtarak Oba sahil yolunda bulunan yeni ofisinin açılışını yaptı.

Ideal Estate yeni ofisini açtı

Açılış konuşmasını yapan Abdurrahman Kaya ve Şerif Kaya,  misafirlere  yaptığı konuşmada, “Ideal Estates olarak temel hedefimiz insan odaklı, doğayı koruyan, hukuk kurallarına uygun çalışma prensibi ile bölgemize ve çevremize katkı ve katma değer sağlamak. İnşaat ve emlak sektöründe 25. yılımızda, yeni yerimizde, yeni firma yüzümüz ile gayrimenkul alanında bulunan geniş yelpazeli seçeneklerini, şeffaf bilgi ve kaliteli servis ile sunmayı’ hedeflediklerini belirti.

TAKDİR TOPLADI

banner111

Açılış duasının okunmasından sonra, hayatımızdaki en değerli varlıklar olan hanımefendiler ve geleceğimizin teminatı olan kıymetli çocuklarımıza açılış kurdelesini kesilmesi katılımcılardan büyük takdir topladı.  Logo & Marka dizaynının Gökhan Tırpancı ve Proje tasarım ve uygulamasının İç Mimar Ufuk Küçülmez tarafından yapılan Ideal Estates’ in yeni ofisi ziyaretçilerin büyük beğenisini aldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83