YÜCEL İFTARINI HALKLA AÇTI

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, iftarını Konaklı Mahallesi'nde belediyenin kurduğu iftar çadırında vatandaşlarla birlikte yaptı.

YÜCEL İFTARINI HALKLA AÇTI

 Alanya Belediyesi tarafından Konaklı Mahallesi Saat Kulesi yanında kurulan iftar çadırı her gün vatandaşlara iftar vermeye devam ediyor. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Konaklı’da bulunan iftar çadırını ziyaret ederek, iftarını vatandaşlarla birlikte yaptı. 

banner111
Ramazan ayı boyunca Eşgilik Düğün Salonu, Mahmutlar Belediye Düğün Salonu ve Konaklı Saat Kulesi yanındaki alanda 2 bin kişiye iftar yemeği veren Alanya Belediyesi, evde bakıma muhtaç ve yaşlılar içinde evlere yemek servisi yapıyor.
 
“HALKIMIZIN RAMAZANI HUZUR İÇİNDE GEÇİRMESİNİ İSTİYORUZ”

Geçtiğimiz hafta Eşgilik Düğün Salonu'nda vatandaşlarla iftarını yapan Başkan Yücel, bu kez Konaklı Mahallesi'nde vatandaşlarla birlikte orucunu açtı. İftar çadırını ziyaret ederek çalışanlar ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Yücel, ramazan ayının manevi güzelliğini hep yaşadıklarını ifade ederek şunları söyledi; “Geçen yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da vatandaşlarımız ile aynı sofrada buluşmaya devam ediyoruz.Alanya Belediyesi olarak halkımızın Ramazan Ayını huzur içinde geçirmeleri için gerekli çalışmalarımızı yaptık.'' dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2016, 14:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83