Abdullah Sönmez'e tepki yağıyor

Alanya Belediyesinin MHP'li meclis üyesi Abdullah Sönmez'in MHP'nin etkinliklerine katılmayıp, Ak Parti'nin önce Alanya, ardından da Antalya kongresinde boy göstermesi parti tabanında tepkilere neden oldu.

Abdullah Sönmez'e tepki yağıyor
Göreve geldiği günden bu yana Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'li Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile yıldızı barışmayan ve Alanya Belediye Meclis toplantılarına katılmayan MHP'li Alanya Belediye Meclis Üyesi Abdullah Sönmez'e tepki yağıyor. 

MHP'nin hiç bir etkinliğine katılmayan ve asli görevi olan meclis toplantılarına bile büyük çoğunlukla katılım göstermeyen Sönmez, geçtiğimiz Aralık ayında yapılan Ak Parti Alanya İlçe Kongresine katılmıştı. Sönmez'in bu katılımı MHP tabanından büyük tepki toplamıştı.

Ak Parti'nin il kongresine katıldı

Sönmez, geçtiğimiz hafta sonu bir kez daha MHP'lilerin tepkisini topladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı Antalya'daki il kongresine giden Sönmez, bir kez daha bir Ak Parti etkinliğinde boy gösterdi. Üstelik kongreden fotoğraflar paylaşan Sönmez, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı Ak Parti 6. Olağan İl Kongresine iştirak ettik. Ak Parti Antalya İl Başkanlığına seçilen İbrahim Ethem Taş Başkanımıza hayırlı olsun." mesajı paylaştı.

Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş'a 'başkanımız' şeklinde hitap eden ve Ak Parti'nin etkinliklerinde boy göstermeyi sürdüren Sönmez hakkında konuşan bazı MHP'liler, "Oylarımızı ziyan etti. MHP'li değil de sanki Ak Partili gibi çalışıyor." şeklinde tepki gösterdiler.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2018, 16:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83