AK Gençlik'te İçmen dönemi başlıyor

Parti tüzüğü gereği 30 yaşına kadar görev yapabilen Allaaddin Işık'ın görevden ayrılacağı şu günlerde yerine Yılmaz İçmen'in gelmesi bekleniyor.

AK Gençlik'te İçmen dönemi başlıyor
Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya Gençlik Kollarında yaklaşık 3 yıldır başarılı görev yapan Alaaddin Işık dün yapılan gençlik kolları toplantısında parti tüzüğü gereği 30 yaşını doldurduğu için yeniden aday olmayacağını açıkladı.

Parti içerisinde yaptığı çalışmalardan dolayı sevilen isim Işık seçim çalışmalarında girmedik köy bırakmayan ve bunu gibi yaptığı birçok işten söz ettiren, partisi için gece gündüz ayırt etmeden çalışan Işık 'a parti içerisinde önemli görevler verilmesi bekleniyor.
Işıktan boşalan Ak Parti Alanya Gençlik kolları başkanlığına süreç başından beri yan yana ve birlikte çalışan, partinin tabanından gelen uzun zamandır gençlik kolları yönetiminde başarılı işlere imza atan, Alanya'nın sevilen isimlerinden Alanya siyasetinde gelecek vaat eden isim Yılmaz içmen'in getirtilmesine kesin gözüyle bakılıyor. 
Konu ile ile ilgili açıklama yapan Yılmaz İçmen: Partimizde Sayın Cumhurbaşkanımızın dönüşüyle bir değişim yaşanıyor, Partimizin ve Alanyamızın menfaatleri için ne gerekiyorsa bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hedeflerimize yürüyerek değil koşarak durmadan yorulmadan devam edeceğiz. Partimizde kongreler istişare halinde, birlik ve beraberlik içerisinde yapılır bizde görev istenmez görev verilir, istişareler sonucu büyüklerimiz kimi uygun görürse en doğru kararı vereceklerdir." dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2017, 09:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83