Ak Gençlik'ten vefa iftarı

AK Parti Antalya İl Gençlik Kolları kuruluşundan itibaren gençlik kolları teşkilatlarında görev yapmış üyeleri için vefa iftarı düzenledi.

Ak Gençlik'ten vefa iftarı
İftar programına AK Parti MKYK Üyesi Milletvekili Mustafa Köse, Ak Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Milletvekili Gökcen Özdoğan Enç, İl Kadın Kolları Başkanı Esra Özkoç, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ensar Topçu, Gençlik Kolları MKYK üyeleri ile İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Akbaş katıldı.

GENÇLERE GÜVENDİKÇE ÜLKEMİZ YÜKSELECEK

Vefa iftarında AK Parti’nin gençlere verdiği önem ile ilgili konuşan MKYK üyesi Mustafa Köse konuşmasında şu sözlere yer verdi “Genç arkadaşlara tavsiyemiz, şu günlerin şu vaktin kıymetini bilin. Gençlikte yapılması gereken işler, katedilmesi gereken mesafeler var. Çünkü zaman çok hızlı akıp geçiyor. Gençlik kollarında siyaset yapmaya başladığım ilk günden itibaren AK Parti’nin farkını görmüş ve bu Ak Kadroların ne kadar kıymetli olduğunu yaşamış birisiyim. Merhum il başkanımız Hamza Taş zamanında gençlik kolları olarak ne karar alıp götürmüşsek her zaman önem vermiş bizim kararlarımız doğrultusunda hareket etmiştir. AK Parti, her zaman gençliğe önem veren değer veren bir parti olmuştur. Referandum çalışmalarında da gençlere ne kadar önem verdiğimizi gösterdik. Daha önce 25'e indirdiğimiz seçilme yaşını 18'e indirdik.  Bunu sadece kâğıt üzerinde yapmadık. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında oluşan Partimizin en üst karar organı MKYK'da 18-25 yaş arası üç tane kardeşimiz var. Gençlerimize güvenimiz tam. İnşallah biz gençlerimize güvendikçe değer verdikçe onları yükselttikçe bu memleketin önü daha açık olacak ”dedi

GENÇLERİMİZ DAHA FAZLA SÖZ SAHİBİ OLACAK

İftar programında konuşan İl Başkanı Rıza Sümer ise yeni yönetim sistemi ile gençlerin ülke yönetiminde daha fazla söz sahibi olacağını ve ülkesine sahip çıkacağını şu sözlerle belirtti: “AK Parti, artık geçmişi olan, tarihi olan, bir parti haline geldiğini bu vefa iftarında çok açık bir şekilde görüyoruz. Bugün burada babaları ile siyaset yaptığım, çocukluğunu parti binalarında geçirdiğine şahit olduğum birçok genç arkadaşlarım var. Şimdi onlar çocuklarını kucaklarına almış bugün ilk günkü aşkla heyecanla aramızdalar. Şükürler olsun kurulduğu günden bu güne Partimiz hızla büyüyen bir aile haline geldi. Bu ailenin en önemli parçası da şüphesiz gençlerimizdir. Dava bilinciyle, millet bilinciyle hareket ederek inşallah çok önemli işlere imza atmaya devam edeceğiz. Genç yaşlarda siyasete ak kadrolarda adım atan siz gençlerin çok şanslı olduğunu düşünüyorum. Herkesin sahip olamadığı bir lidere dava arkadaşı olmak, genç yaşlarınızda bu kutlu yürüyüşün içerisinde olmak son derece kıymetli ve değerlidir. Bunu zaman geçtikçe çok daha iyi anlayacağınıza inanıyorum. Ülkemizin kaderi için tarihi kararlara adımlara hep beraber şahit oluyor geleceğin Türkiye’sini beraber inşa ediyoruz. Yeni yönetim sistemi ile sağlamlaştırdığımız ülke temellerinin gelecekte ülkemize neler kazandıracağına sizler yakından şahit olacak ve inşallah ülkemize sahip çıkarak hak ettiği noktaya sizler taşıyacaksınız. ”dedi.

GENÇLERİ ÖN PLANDA GÖRMEK İSTİYORUZ

Gençliğin karar alma noktasında daha fazla ön planda olması gerektiğini yaptığı konuşmada dile getiren Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç de şunları söyledi “Artık gençlerimizi saha çalışmalarından daha çok karar alma noktasında görmek istiyoruz. Milletvekili, meclis üyesi, belediye başkanı gibi önemli karar alma noktalarında daha fazla gencimizin yer almasını istiyor, bunun için çalışıyoruz” dedi.

EMANETLERİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Vefa iftarının ev sahibi İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Akbaş, AK Gençliğin her zaman memleket bilinciyle, Türkiye’nin geleceğini inşa etmek için çalıştığını şu sözlerle dile getirdi: “Gençlik yıllarından itibaren siyasette ter dökmüş, her kademede emek vermiş, nice çileler çekmiş hapse atılmış ve sonunda muhtar bile olamaz denirken ülkemize Cumhurbaşkanı olan genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan sadece Türk gençliği için değil dünya gençliği için de son derece kıymetli bir rol modeldir. Bizlerde böyle bir örnekten rol model alarak millet ve memleket bilincinde siyaset yapmaya çalışıyoruz. Böyle bir lider ile dava arkadaşlığı yapmaktan son derece gurur duyuyoruz. Davamıza olan bu inanç ile her attığımız adımı sadece Türk gençliği için değil Beyrut’un, Kahire’nin, Saraybosna’nın Üsküp'ün, Kerkük’ün, Filistin’in, Gazze’nin gençleri için de attığımızın bilincindeyiz. Hepimizin bu sorumluluğu üzerimizde taşıması gerekiyor. Bizler Türkiye Türkiye'den büyüktür mantığıyla bu memleketin geleceğini inşa etmek ve dünyanın dört bir yanındaki gençlerin de mazlumların da sorunlarını omuzlamak durumundayız. Tarihimizden aldığımız bu sorumluk ile güçlenerek yoluna devam eden Türkiye’nin Ak gençliği olarak inşallah bu emanetlere sahip çıkacağız. Bugün bu iftar soframızda olduğu gibi kardeşliğimizi, birliğimizi ve beraberliğimizi asla bozmayacak inşallah emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz. Bu vesile ile görev süremiz boyunca her türlü istek ve ihtiyacımız da bize bir başkan değil abi samimiyetiyle yaklaşan il başkanımız Rıza Sümer’e, Milletvekillerimize, Büyükşehir belediye başkanımız Menderes Türel’e ve tabi ki Antalyamızın gururu sayın bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na ve siz değerli dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2017, 15:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83