Ak Parti'den birlik ve beraberlik pikniği

Ak Parti'den birlik ve beraberlik pikniği

AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı bugün geniş çaplı bir piknik organizasyonu gerçekleştirdi. Organizasyona Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da katılım sağladı. 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Teşkilatı bugün saat 14.00’de başlayan, Alanya Park Orman Piknik Alanı’nda, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ana Kademe İlçe Yönetimi, İlçe Kadın Kolları Yönetimi, İlçe Gençlik Kolları Yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Başkanları ve ailelerin de katılımıyla geniş çaplı bir aile pikniği etkinliği gerçekleştirdiler. Etkinlikte çeşitli ikramların yanı sıra; çuval yarışı, tavla turnuvası, dart oyunları gibi aktiviteler ve çocukların eğlencesi için de palyaço ve çeşitli oyun aktiviteleri düzenlendi. 

banner111

Birlik ve beraberliğin arttırılması adına yapılan piknik organizasyonu, katılımcıları ve aileleri oldukça memnun etti. İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, programa katılan teşkilat üyelerine ve ailelere de hitapta bulundu. Başkan Toklu konuşmasında;
‘‘Teşrifleriyle programımızı onurlandıran Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu, davamızın AK Kadınları İlçe Kadın Kollarımız, umudumuz ve geleceğimiz İlçe Gençlik Kollarımız, Mahallelerimizde ki bel kemiğimiz Değerli Mahalle Başkanlarımız ve kıymetli dava ve yol arkadaşlarım, kardeşlerim; bugün düzenlemiş olduğumuz aile pikniğimize hepiniz hoşgeldiniz, şerefler verdiniz. 

Yaklaşık bir buçuk seneyi aşkın bir süredir pandemi ile mücadelemizdeki birçok fedakarlığa hep beraber göğüs gerdik. 

Bugün uzun bir aranın ardından ailelerimizle ve sizlerle birlik ve beraberliğimizin bir göstergesi olan böylesine güzel bir organizasyonda bir arada olmaktan  mutluluk duyuyorum. 

Normalleşme sürecinin başlaması ile herkes en yakınlarına tekrar kavuştu. Bizde normalleşmeden sonra ilk programımızı çekirdek ailemiz olan sizlerle yönetimlerimiz, Meclis üyelerimiz ve mahalle başkanlarımızla yapmak istedik. 
Bundan sonraki süreçte çeşitli etkinliklerimiz ve aktivitelerimiz sıklıkla olacak, böylelikle eski günlerimizde ki gibi daha çok bir araya geleceğiz. 
Çünkü Biz Birlikte daha güçlüyüz. 

Artık normalleşme sürecinde tedbirlere uyarak daha da fazla sahada olacak, çalışmalarımıza daha da hız vereceğiz. 2023 hedeflerimize sizlerle birlikte güçlü bir şekilde Emin adımlar ile yürüyeceğiz. 

Bu süreçte en büyük yük ise her zaman ki  gibi ailelerimizde olacak. bizleri her zaman destekleyen ve  her çalışmamızda güçlü bir şekilde arkamızda duran kıymetli ailelerimize bir kez daha buradan teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varsınız. 

Yoğun mesaisinde bizleri kırmayarak, vakit ayıran, Teşkilatımıza her daim desteklerini esirgemeyen Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na tekrardan teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sayın bakanım bize her zaman destek oldunuz güç verdiniz yol gösterdiniz. Birliğimiz ve beraberliğimiz hiç bozulmasın. Buradan bir kez daha tüm kademelerimiz adına şükranlarımı sunuyorum. Bundan sonra da inşallah Alanya’mız için ülkemiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. 
Bu duygu ve düşünceler ile Herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Unutmayın ki biz birlikte daha güçlüyüz." ifadelerine yer verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83