Ak Parti'den Otogar esnafına ziyaret

Ak Parti'den Otogar esnafına ziyaret

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu ve beraberinde ki heyet bugün Alanya Otogar esnafını ziyaret etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte, Alanya Otogar esnafına ziyarette bulundu. Ziyarette, otogar esnafının talep ve isteklerini dinleyen Başkan Toklu ve beraberindeki heyet, talepleri tek tek not aldı.

banner111

Ziyaretlere ilişkin açıklamada bulunan Başkan Toklu, “Yönetim Kurulu Üyemiz ve Belediye Meclis Üyelerimiz ile birlikte Alanya Otogar esnafımızı ziyaret ederek esnafımızın taleplerini dinledik, vatandaşlarımızla sohbet ettik. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olan otogarda son süreçte birçok sıkıntı olduğunu gözlemledik. Özellikle pandemi sürecinde büyük sıkıntılar yaşayan esnafımıza üvey evlat muamelesi yapıldığını duymak bizleri üzdü. Alanya Otogarı’nın düzeni ve refahı önemlidir. Şehrimize gelen birçok misafirimizi ilk önce otogarımız karşılıyor. Büyükşehir Belediyesi’nin buradaki sorunlara çare olması gerekiyordu. 

Biz halkımızla her geçen gün gönül bağlarımızı güçlendiriyoruz. Onların güler yüzle karşılamaları bizlere daha da güç veriyor. Tüm esnafımıza misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, tekrardan kendilerine hayırlı ve bereketli işler diliyorum.” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83