'AK Parti milletin sesi oldu'

'AK Parti milletin sesi oldu'

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin 21. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlaya AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu "AK Partinin kuruluşu ile tertemiz bir sayfa açılmıştır." dedi. Başkan Toklu yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi. 

banner111

"Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde 21 yıl önce bugün “Aydınlığa açık, karanlığa kapalı” sloganı ile kurulmuş olup, milletimizin de desteğiyle 20 yıldır tek başına iktidar olma başarısını göstermiştir. Liderimizin 21 yıl önce yaktığı meşale ile izinden gelen ak kadroların kıymetli çalışmaları neticesinde Türkiye’yi değiştirip, Türkiye’yi dönüştürdük. 81 ilin her bir metrekaresinde AK Partinin hizmetlerinin izi bulunmaktadır. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Partimizin kuruluş gününde yapmış olduğu konuşmada şöyle demişti "Bundan sonra Türkiye’de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” öyle de oldu. AK Parti iktidarları döneminde Türkiye adeta küllerinden yeniden doğarak, bambaşka bir çehre kazandı. 21 yıl önce karamsarlığın kaosun hakim olduğu ülkemizde Ak kadrolar o tozlu Türkiye sayfasını kapatmış  yerine tertemiz Ak bir sayfa açmıştır. Türk Siyasi tarihinde hiçbir siyasi partiye nasip olmayan zaferleri üst üste girdiğimiz bütün seçimlerde milletimizin teveccühü ile kazandık. Bu süreçlerde liderimizin ve Partimizin önünü kesmek, Türkiye’nin gelişimini durdurmak isteyenler yüzünden türlü badirelerle karşılaştık. Milletimizin bize teslim ettiği iradeyi yok sayarak, bizden koparıp almak isteyen zihniyetlerle mücadele verdik. 

Liderimiz önderliğinde yeni Türkiye yolunda çalışmaya devam ederek, bu yolda yılmadan yorulmadan ülkemizin 2023,2053 ve 2071 vizyonlarına yönelik hedefleri için mücadelemizi sürdüreceğiz. 

Bu duygu ve düşüncelelerle milletimizin partisi olan AK Partimizin  kuruluş yıl dönümünü ve 21. yaşını kutluyor, ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Milletimizle birlikte nice AK Yıllara inşallah."

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83