AK Parti'ye başkan adaylığını açıkladı

AK Parti'nin ilerleyen günler yapılması beklenen ilçe kongresi için Sabri Tos başkan adayı olduğunu açıkladı.

AK Parti'ye başkan adaylığını açıkladı
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)'nde önümüzdeki günlerde Türkiye'deki tüm il ve ilçe teşkilatlarında kongre yapılması bekleniyor. Kulislerde dolaşan bu söylemlerin ardından Sabri Tos, Mustafa Berberoğlu'nun oturduğu AK Parti Alanya İlçe Başkanlığı'na aday olduğunu sosyal medya üzerinden açıkladı.

Sabri Tos açıklamasına, "Son günlerde basında ve kamuoyunda bazı dostlarımızla aramızda yaşanan dostluk ve kardeşlik ilişkileri siyasete alet edilmektedir. Oysa ki ben bu bahse konu dostlarımla 15 yıldır dostluk ve arkadaslık yapıyorum. İlişkilerimiz hep dürüst ve dostane olmuştur." diyerek başladı.

"Sandık başında beni yalnız bıraktılar"

Geçtiğimiz kongrede de Mustafa Berberoğlu'nun karşısına aday olarak çıkan ancak seçimi kaybeden Sabri Tos o döneme ait bazı konulara da değindi. "Dostluğumuzu siyasete karıştırmayız" diyen Tos, "Ben geçen dönemde Sayın Mustafa Berberoğlu başkanın karşısına aday olmaya karar verdiğimde, ilk görüşmeye gittiğim dostum Nurettin Uludağ olmuştur. Fakat onun bana cevabı olumsuz olmuştur ve teşkilatın ve sayın bakanın kararına uyalım demek olmuştur. Kendisi de herkesin malumu olduğu üzere mevcut başkanı gece gündüz destekleyerek bu duruşunu göstermiştir. Bunu da en iyi bilen Sayın Berberoğlu'dur. Fakat o gün bana çık arkanda olucaz, iyi olur deyipte, senleyiz diyenlerin çoğu sandık başına geldiğinde beni yalnız bırakmıştır ve açık güreşmemiştir. Bunların da kimler olduğunu Alanya kamuoyu ve değerli teşkilat mensuplarımız bilmektedir. Biz onları tarihe havale ettik o konulari kapattık." diye konuştu.

"Adaylık açıklaması yapacağım"

Önüzmüdeki süreçle ilgili sözlerine devam eden Tos, " Tüm bunlardan sonra bugün geldiğimiz noktada tekrar gözümüz gibi koruyup kollayarak bugünlere getirdiğimiz teşkilatımıza aday olacagım. Tabiki Önce dostlarım sonra da başta sayın Bakanımız olmak üzere parti büyüklerimizle istişare ederek yola çıkacağım. Kimse benim ismimi kullanarak dostlarımızı yıpratmaya kalkmasın. Hele hele Alanya, Antalya ve Türkiye'nin en önemli değeri olan sayın Bakanımıza biz ve bizim gibi dava adamları asla Ve asla saygısızlık yapmayız, yaptırmayız. İlerleyen günlerde genel merkezimizin belirlediği tarihten sonra da kamu oyuna gerekli adaylık açıklamasını da yapacağım." diyerek sözlerini noktaladı.

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2017, 17:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83