AK Parti'de görev kime verilecek?

İlçe Başkanlığı için Mimar Mustafa Toklu'ya görev vermeyi düşünen AK Parti Genel Merkezi'nin kafası Alanya'daki temayül yoklamasından Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı Avukat Fatih Barcın'ın çıkması ile karıştı

AK Parti'de görev kime verilecek?
AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı'nda bilmeceye dönen kongre süreci uzadıkça heyecan artıyor. Parti içerisinde ve kamuoyunda genel merkez tarafından kimin aday gösterileceği merak konusu olurken, Fatih Barcın ve Mustafa Toklu isimleri her geçen gün biraz daha öne çıkıyor.

Parti genel merkezinin Toklu üzerinde durduğu süreçte Alanya İlçe Teşkilatı'nda yapılan temayülden Avukat Fatih Barcın'ın çıkması kafaları karıştırdı. Bilindiği gibi ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları üyeleri, meclis üyeleri ve mahalle başkanlarının katıldığı temayülden Siyasi ve Hukuk İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Avukat Fatih Barcın çıkmıştı. 

150 kişinin oy kullandığı temayül yoklamasında Barcın'a 90 oy çıkarken, Toklu 50 oy civarında almıştı. Yeniden aday olmayacağını açıklayan mevcut başkan Mustafa Berberoğlu 70 civarı oy almıştı. Alanya İlçe Başkan Adaylığını açıklayan Sabri Tos, Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Alanya Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ ve AK Parti Alanya Gençlik Kolları Başkanı Alaaddin Işık gibi isimlerin de 20-30 oy arası aldığı belirtilmişti.

AK Parti Genel Merkezi'nin ilk etapta Mustafa Toklu'yu aday olarak ataması bekleniyordu ancak parti tabanının ve ilçe örgütünün Fatih Barcın ismi üzerinde birleşmesi genel merkezde de kafaları karıştırdı. 

Önümüzdeki günlerde Genel Merkez'den yapılacak açıklama ile bu isim netleşecek.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2017, 14:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83