Alanya Ak Gençlik Çavuşoğlu'nu ziyaret etti

AK Parti Alanya Gençlik Kolları Başkanı Aladdin Işık ve yönetimi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nu ziyaret etti.

Alanya Ak Gençlik Çavuşoğlu'nu ziyaret etti
3 yıldır görevde olan ve 2 Aralık'ta yapılacak olan kongre ile görevini yeni başkana devredek olan Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Alanya İlçe Gençlik Kolları Başkanı Alaaddin Işık ve yönetimi Ankara'ya çıkarma yaptılar. Gençler Ankara'da; Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nu ziyaret ettiler. 

Ziyarete oldukça kalabalık bir grupla giden gençler Bakan Çavuşoğlu ile öğle yemeği yediler. Dışişleri Bakanlığı konutunda gerçekleşen görüşme de siyasi ve sosyal konular görüşüldü. 

Bakan Çavuşoğu AK Parti Alanya İlçe Gençlik Kolları Yönetimi ile olan fotoğorafını sosyal medyadan paylaştı ve "Bugün Alanyalı genç kardeşlerimi misafir ettim." dedi.

Bakan Çavuşoğlu görüşmesi ile ilgili İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aladdin Işık ise, "Kongre ile göreve başlayıp, 3 yıl birlikte çalıştığımız, başkanlığını yapmaktan onur duyduğum Ak Parti Alanya İlçe Gençlik Kolları Yönetimimiz ile Sayın Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'nun konutunda misafiri olduk. İkramları, ilgi alakası ve misafirperverliği için Sayın Bakanımıza şahsım ve yönetimim adına teşekkür ederim." dedi.

GENÇLER TEŞEKKÜR ETTİLER

Yönetim Kurulu Üyelerinden Emre Kodal, "Ak Parti Alanya İlçe Gençlik Kolları olarak Alanyamızın ve Ülkemizin gururu Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ile beraberiz. Bizleri konutunda misafir eden Sayın Bakanımıza çok teşekkür ederiz." dedi.

Yönetimin gülen yüzü Anıl Kara ziyaretle ilgili, "Bizi öğlen yemeğinde konutunda ağırlayan Alanyamızın gururu Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'na teşekkür ederiz." şeklinde konuştu.

Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Değirmenci, "Alanya Ak Parti Gençlik Kolları olarak bizlere değerli vaktini ayıran ve en güzel şekilde ağırlayan kıymetli bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'na teşekkürü bir borç biliriz." dedi.

Bir diğer yönetim kurulu üyesi Mustafa Görgülü, "Ak Parti Alanya İlçe Gençlik Kolları olarak Alanyamızın ve Ülkemizin gururu Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ile beraberiz. Bizleri konutunda misafir eden Sayın Bakanımıza çok teşekkür ederiz." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2017, 11:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83