Antalya'da AK Parti'den birçok ilçe başkanı ve üyelerden son günlerde yüksek gelen su faturaları sonrası Twitter üzerinden açtıkları #FırsatçıASAT etiketi ile Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e tepkiler çığ gibi büyüdü.
AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı da bu duruma sessiz kalmadı. Sosyal medya hesapları Twitter üzerinden yaptıkları açıklamada, "Yaşanan bu sıkıntılı süreçte Antalya Büyükşehir Belediyesi durumu fırsata çevirip su faturalarına zam yaparak halkımızı zora sokmaktadır." ifadelerini kullandı.
AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu ise Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Gündemin yoğunluğunu fırsatçılığa çevirip su faturalarına zam getiren Antalya Büyükşehir Belediyesinin bu zihniyetle nerelere gideceği mechul.." açıklamalarında bulundu.
Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2020, 09:09
Alanya Ak Parti'den Böcek'e fahiş su fiyatı suçlaması

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.
1
Alanya'da bu hafta hava nasıl olacak?
2
Gazipaşa Belediyesi'ne saldırı! Ateşe verdiler
3
Siftah ülkücülerden bereket Allahtan!
4
Alanya'da TOKİ için beklenen gün bugün
5
Demir'den berber tarifesi eleştirilerine yanıt
6
Gündoğmuş'a yeni kadın başhekim
7
Korona konut mimarilerini etkileyecek
8
Alanya'da motosiklet uçurumdan yuvarlandı!...
9
Alanya'da suya zam yapıldı mı? Demirci'den...
10
Kamyonetle çarpışan motosikletli müdür hayatını...
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
SAYFALARTüm Sayfalar
SIRADAKİ HABER