Alanya Ak Parti divanında Böcek eleştirisi

Alanya Ak Parti divanında Böcek eleştirisi
Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı Divan Kurulu Toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Başkan Toklu, “2.5 yıllık süreçte bizlere destek veren siz değerli üyelerimize teşekkür ediyoruz. Bizler davamızın peşinde koşarken bizi sizler motive ettiniz” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Toplantısı Divan Kurulu Toplantısını bugün saat 17.00’da Alanya İlçe Teşkilatı’nda gerçekleştirdi. Mevlüt Çavuşoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Ak Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Kemal Çelik, Ak Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Kadın Kolları Başkanı Müge Öztekin, Gençlik Kolları Başkanı Cemal Yeniacun’un yanı sıra partide görev yapmış tüm belediye başkanları, meclis üyeleri ve ilçe başkanları ve partililer katıldı.
‘PARTİNİN ASIL SAHİPLERİ SİZLERSİNİZ’
Toplantının açılış konuşmasını İlçe Başkanı Mustafa Toklu yaptı. Başkan Toklu, “20 yıldır partimize maddi ve manevi katkı sağlamış, emek vermiş çeşitli mevkilerde görev almış değerli büyüklerimiz, hepimiz toplantımıza hoş geldiniz. Yaklaşık 2.5 yıldır Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı olarak görevimizi sürdürmeye çalışıyoruz. Bu süreçte zaman zaman yaptığımız hataları bizleri doğru şekilde eleştirilerde bulundunuz. Zaman zaman yaptığımız olumlu çalışmaları takdir ederek bizim daha iyi motive olmamız için bize desteklerinizi dile getirdiniz. Bu süreçte her zaman arkamızda oldunuz, her zaman samimi bir şekilde davanın peşinde koşmamız için bizleri motive ettiniz. Bugün bu toplantımıza bu denli yoğun bir şekilde katılım göstermeniz bizleri tekrar tekrar mutlu etti. Bugün bu davanın asıl sahibi olan sizlere söz vermek için sözlerimi burada noktalamak istiyorum” dedi.

TAŞ” ONLARIN MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU GİBİ BİR BAKANI YOK’

Daha sonra kürsüye gelen Ak Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’ta Ak Parti’nin 18 yıl boyunca aralıksız olarak iktidarda kalan dünyada ki tek parti olduğunu söyledi. Ak Parti’nin başarısının vatandaşların taleplerinin bire bir dinlenmesinden kaynaklandığını belirten Taş, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhitti Böcek’e de eleştirilerde bulundu. Taş, “Biz Antalya’da seçimi kaybettikten sonra vatandaşlarımızın bize verdiği muhalefet görevini en iyi şekilde yapacağımızı söylemiştik. Aradan geçen sürede görüyoruz ki o gün de dediğimiz gibi daha Antalya’ya bir çivi bile çakamadılar. Biz onların koyun bile güdemeyeceğini daha o zaman söylemiştik. Tabi onların hem koyun güden hem de Avrupa’da parlamentoyu yöneten Mevlüt Çavuşoğlu gibi bir Dışişleri Bakanı yok. Bizler Bakanımız olduğu için çok şanslıyız” dedi. Toplantının devamı basına kapalı olarak gerçekleşirken partililer ve vekiller istişare yaptı. 

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2020, 23:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83