Alanya Ak Parti, İyi Partili o ismi mahkemeye veriyor

Alanya Ak Parti, İyi Partili o ismi mahkemeye veriyor
İYİ Partili Şefik Bahçe’nin sosyal medyadan yaptığı hakaret içerikli paylaşımlar karşılığında AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı Bahçe’yi mahkemeye veriyor.

Bir dönem MHP Alanya İlçe Başkan Adaylığı gibi görevlerde bulunan ve sonrasında İYİ Parti saflarına katılan Mali Müşavir Şefik Bahçe sosyal medya üzerinden hakaret içerikli bir çok paylaşım ve yorumda bulunmuştu.

BAHÇE’DEN İMAMOĞLU PAYLAŞIMI

İYİ Partili Şefik Bahçe Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul’daki sel felaketi ile ilgili suçlandığı bir fotoğrafı paylaşarak, “İstanbul'daki sel felaketinden sonra bu paylaşımı yapacak kadar adiler, şeref yoksulu yaratıklar, Allah sizleri ıslah etsin. Sizlerin ülkemde yaşamasından dolayı hicap duyuyorum. 25 yıldır İstanbul'u kim yönetiyordu ulan !!! Şeref yoksunu yaratıklar.” Notunu düşerek paylaşım yaptı.


NURİ ÇÖL VE ŞEFİK BAHÇE’DEN HAKARET DOLU YORUMLAR

Bu paylaşımın altına Nuri Çöl’den hakaret içerikli bir yorum geldi. Çöl, “Deminden beri savaş veriyorum. AKP’lilerin hepsinin amk kusura bakma.” yorumunda bulundu. Çöl’ün bu yorumuna yanıt veren Şefik Bahçe’de, “Bunlara çelikten olsa yetemeyiz. O…..ları çok.” yorumunda bulundu.

AK PARTİ’DEN AÇIKLAMA: TÜM YASAL HAKLARIMIZI KULLANACAĞIZ

Hakaret dolu paylaşım ve yorumların ardından AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı’ndan konuyla ilgili bir açıklama yapıldı. İlçe Başkanı Mustafa Toklu imzalı açıklamada, “Herhangi bir siyasi partiye üye olmanın farklı dünya görüşünde olanları aşağılamak veya ağır hakaretlerle onlara saldırmak yerine eleştiri sınırları içinde ülkemiz için en iyisini istemeyi gerektirir. Bu doğrultuda haddini aşan kişilerle (Şefik Bahçe ve Nuri Çöl ) de hukuk kuralları çerçevesinde hakkımızı ararız.
Biz güzel ahlaktan ve topluma hizmetten yana olduk. Bu tür paylaşımları doğru bulmuyoruz. Partimize ve mensuplarına bu türde paylaşımlarla yaklaşan herkese karşı gerekli tüm yasal haklarımızı kullanacağımızı bilmelerini isteriz.” ifadeleri kullanıldı. 

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2019, 16:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83