Alanya CHP'den pankart açıklaması

Alanya CHP'den pankart açıklaması

CHP Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Alanya mitinginde açılan provakatif pankartlarla ilgili açıklama yaptı. Kandemir pankartları açan kişilerin hemen alandan uzaklaştırıldığını ifade etti.

banner111

Kandemir açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in katılımıyla bugün saat 15.00’te Belediye binası arkasında ‘Alanya Buluşması’ adıyla bir açıkhava toplantısı düzenlenmiştir. Ramazan ayı olmasına rağmen yakından uzaktan zaman ayırarak gelen vatandaşlarımız başta olmak üzere genel başkanımız, Antalya il başkanımız, büyükşehir belediye başkanımız, belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız ve partimizin muhtelif kademe yöneticilerine, toplantının organize edilmesi için cansiperane çalışan ilçe örgütümüze, gençlik ve kadın kollarımıza çok teşekkür ediyoruz.

Öte yandan, Alanya Belediye Başkanı adayımız Osman Tarık Özçelik’in konuşması sırasında provakatif nitelikli iki pankart açıldığı fark edilmiş, pankartı açanlar alandan uzaklaştırılmıştır. Buna karşın, önceden planlandığı çok açık olan eylemin 3. Bir kişi tarafından kayda alındığı ve bu kaydın bir partinin eski ilçe başkanı tarafından sosyal medyada dolaşıma sokularak yandaş bazı internet haber sitelerinde yayına sokulduğu görülmüştür. Provakatif girişim konusunda hukuk girişimler başlatılmıştır. Cumhuriyet Halk Partisi Cumhuriyetimizin kurucu partisidir, Cumhuriyet değerlerine ve Atatürk ilkelerine bağlıdır. Bugün düzenlenen Açıkhava toplantısında Cumhuriyet değerlerine ve Atatürk ilkelerine bağlı söz ve söylemlerde bulunulmuştur. Aldığımız tüm önlemlere karşın bir provakasyon girişiminde bulunulmuştur. Bu türden eylemler, seçim yarışını kaybedeceğini anlayanların acizane çırpınışları olarak görülmektedir. Adayımız Osman Tarık Özçelik, projeleri ve ekibiyle Alanya’mızı çağdaş bir kent haline getirmek için çalışmalarına devam etmektedir.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83