'Alanya CHP'ye büyük ayıp'

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun katılımı ile açılışı gerçekleştirilen yeni SGK binasında CHP Alanya İlçe Teşkilatı'nın davet edilmemesine CHP'den tepki geldi.

'Alanya CHP'ye büyük ayıp'
CHP Alanya İlçe Başkanı, çalışmalara hızlı bir giriş yaptı. Partinin çarşamba günü olağan toplantısında görevi devralan Çorbacı, göreve gelir gelmez 3-4 günlük süreçte gidilmedik kermes, açılış bırakmadı. Cumartesi günü Şehit Fatih Uysal'ın mevlidinde konuşan Çorbacı; "Çalışmalara yeni başladık, süremiz kısıtlı, beklentilerin farkındayız. Çok kısıtlı bir zaman da çok güzel işler başaracağız. Çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız" dedi.

Çorbacı son olarak, "Programlı bir şekilde hareket ediyoruz, amacımız öncelikle 24 Haziran seçimleri sonucunda demokrasinin kazandığı gün olarak tarihe geçecek. Hemen sonrasında da yerel seçimlerde büyük bir başarı göstererek Alanya Belediyesi'ne CHP Bayrağını dikeceğiz" dedi.

Açılışa davet edilmediler

Geçtiğimiz Cuma günü açılışı yapılan yeni SGK Binası ile ilgili konuşan CHP Alanya Basın Sözcüsü Can Baysal, “Partimize resmi bir davetiye gelmediği için bizde açılışa katılmadık. Hiç kimse unutmasın ki bu binalar hiç kimsenin babasının malı değildir; yine unutulmasın ki bu binalar halkın cebinden çıkan paralarla yapılmıştır ve halkın partisi CHP bu organizasyona davet edilmemiştir. Yeni açılan SGK Binası hepimizin, halkın yeridir. Artık insanları o partili bu partili diye kutuplaştırmayı bırakıp her kesimden gelen insanların sorunları çözülmelidir.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2018, 09:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83