Alanya'da CHP-İyi Parti ittifakı olacak mı?

Parti binasında gerçekleştirilen toplantıda İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Alanya'da CHP-İyi Parti ittifakı olacak mı?

Açıklamasına 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde halkın farkındalığını arttıracak faaliyetler düzenleyen kurum ve kuruluşlara teşekkür ederek başlayan İYİ Parti İlçe Başkanı Apaydın, “Engeller bir ‘Özür’ değil; yaşamlarına engeldir. Gönül rahatlığıyla aramızda engel yok demek için engelli vatandaşlarımızın hayat standardını yükseltecek politikaların kamusal alanda işlemesi gerekmektedir”dedi,

İYİ PARTİ’NİN ADAYI SAYIN ABDULLAH SÖNMEZ’DİR”

İYİ Parti Genel Merkezi ile CHP arasındaki 31 Mart Yerel Seçimleri ittifak görüşmelerinin devam ettiğini belirten Apaydın,”İYİ Parti Genel Merkezi’nin ülkemizin ve şehrimizin bekasına yönelik çalışmaları oldukça yoğun bir şekilde sürmektedir. Bu yoğunluktan dolayı cumartesi günü gerçekleşecek programımız ileri bir tarihe ertelenmiştir. İYİ Parti’nin Alanya Belediye Başkan Adayı Sayın Abdullah Sönmezdir. İttifak Görüşmeleri halen devam etmektedir. Genel merkezimiz tarafından ittifak görüşmeleri sürerken Alanya İlçe Teşkilatı olarak saha çalışmalarımızı ara vermeden sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

banner111

“BİZLER ÇALIŞMALARIMIZLA FARK YARATIYORUZ          

Alanya İlçe Teşkilatı olarak İYİ’lik yolundaki yolculuklarına cesur adımlarla devam ettiklerini belirten Apaydın sözlerine şu şekilde devam etti: “Sözlerimi Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in çağrısıyla bitirmek isterim;  Ben Türemiş değilim, hakkımı arayan bir EYT’liyim diyorsan Gel İYİ Parti’ye Ben Beleşçideğilim, Türkiye’nin geleceği olan Üniversiteliyim diyorsan Gel İYİ Parti’ye Ben Sakıncalı değilim, suçsuzluğu kanıtlanmış bir KHK mağduruyum diyorsan Gel İYİ Parti’ye Ben Yük değilim, 3600 ek gösterge isteyen kamu çalışanıyım diyorsan Gel İYİ Parti’ye Ben Fırsatçı değilim, ekmeğimin peşinde olan esnafım diyorsan Gel İYİ Parti’ye Ben Stokçu değilim, rızkımı arayan bir çiftçiyim diyorsan Gel İYİ Parti’ye Gel ki ülkeyi yönetmede sesin olsun. Halkın sesi partimize desteğiniz olsun.”

 

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2018, 15:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83