Alanya'da imza kampanyası başlattılar

Vatan Partisi Alanya İlçe Teşkilatı Mola Kavşağı Atatürk Anıtı karşısında bulunan Akbank önünde “Vatan Bütünlüğü ve Güvenlik için İncirlik Üssü ABD’ye Kapatılsın” imza masası açtı.

Alanya'da imza kampanyası başlattılar
Masanın açılışında bir basın açıklaması yapan İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Demiryürek ”İmza kampanyası burada 1 hafta boyunca her gün 15:00 -20:00 saatleri arası devam edecektir. Askerimizi, polisimizi şehit eden, şehirlerimizde bombalar patlatan terör örgütlerine her türlü yardımın yapıldığı eşkıya yuvası İncirlik üssü derhal kapatılmalı ve denetimi Türk Ordusuna verilmelidir. Halkımızın bu kampanyaya destek vereceğine yürekten inanıyorum.” dedi. 

"Bağımsızlığımızı korumak için yürüttüğümüz mücadelede Türk Milleti için en büyük tehdit, tüm terör örgütlerine her türlü yardımın yapıldığı, İncirlik üssünden gelmektedir" diyen Demiryürek, “İncirlik üssü derhal ABD emperyalizmine kapatılmalı ve Atatürk’ün ordusu olan TSK denetimine verilmelidir. Bu yapıldığı zaman, 'emperyalizmle işbirliği yapılmaz, onlarla mücadele edilir' diyen ve tam bağımsızlığı Türk Milletine tek seçenek olarak sunan Atatürk’ün mücadeleci ruhuna uygun hareket edilmiş olunacaktır. ”şeklinde konuştu.

Vatan Partisi İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Demiryürek’in açıklamasına şu şekilde devam etti:

Ülkemiz artarak devam eden terör saldırıları ve bölünme tehdidine karşı mücadele ediyor. Bu mücadelenin karşı cephesinde ABD emperyalizmi, AB, İsrail ve bunların taşeronları olan terör örgütleri bulunmaktadır. Çok değişik isimlerle anılan bu taşeronların aslında ortak bir ismi var ve hepsi de aynıdır: PKK.

Bağımsızlığımızı korumak için yürüttüğümüz mücadelede Türk Milleti için en büyük tehdit, tüm terör örgütlerine her türlü yardımın yapıldığı, İncirlik üssünden gelmektedir. Burası derhal ABD emperyalizmine kapatılmalı ve Atatürk’ün ordusu olan TSK denetimine verilmelidir. Halkımız ülke çapında 'İncirlik Üssü ABD’ye kapatılsın' imza masası kampanyalarına destek vermelidir. Sadece İncirlik Üssü değil ülkemizde bulunan tüm Amerikan üsleri kapatılmalı, komşularımızla işbirliği geliştirilmeli ve ABD emperyalizmi bölgeden kovulmalıdır. Ülkemize ve bölgemize barışın ve huzurun gelmesi buna bağlıdır. Ayrıca, Ülkemizde faaliyet gösteren başta PKK olmak üzere tüm terör örgütlerinin siyasal yapılanmalarına, Cumhuriyet düşmanı tarikat faaliyetlerine derhal son verilmelidir. Bölücülüğe özgürlük olmaz, terör örgütlerinin insan hakları olmaz. Bunlarla anladıkları dilde mücadele edilir.

'Vatan Bütünlüğü ve Güvenlik İçin İncirlik Üssü ABD’ye kapatılsın' imza kampanyası burada 1 hafta boyunca her gün 15:00 -20:00 saatleri arası devam edecektir. Askerimizi, polisimizi şehit eden, şehirlerimizde bombalar patlatan terör örgütlerine her türlü yardımın yapıldığı eşkıya yuvası İncirlik üssü derhal kapatılmalı ve denetimi Türk Ordusuna verilmelidir. Halkımızın bu kampanyaya destek vereceğine yürekten inanıyor, saygılar sunuyoruz.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2017, 16:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83