'ALANYA'DA MHP CAMİASI ÖYLE BİR HAL ALDI Kİ..'

Alanya Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Ercan Uğur, Alanya'da gerçek ülkücülerin az kaldığını, bunun yerine çıkar uğruna ülkücülük camiasına sığınmış sahte ülkücülerin çoğaldığını söyledi.

'ALANYA'DA MHP CAMİASI ÖYLE BİR HAL ALDI Kİ..'
 Haber: Buse ÇALIK

Alanya Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Ercan Uğur, 'Ne de güzel demiş Ali Metin Tokdemir' diyerek, onun şu sözlerini paylaşarak konuşmasına başladı; 'Ülkücü var, Ülkücü geçinenler var, Ülkücülerden ve Ülkücülükten geçinenler var'
Ercan Uğur; 'Gerçekten bu davaya hizmet etmiş, gönül vermiş, emek harcamış ağabeylerimi tenzih ederim. Yazdıklarımdan üzerine alacak olan kişiler kendilerini gayet iyi bilmektedir.' diye sözlerine devam etti.

'ÜLKÜCÜ KISIM YOK OLMAYA BAŞLADI'

Ne yazık ki Alanya MHP Camiasının içi öyle bir hal aldı ki, Ülkücü olan kısım gün geçtikçe azalmaya başladı. Neden mi ? Çünkü; Çıkar ve Menfaat olgularının olduğu bir ortam, ister siyasi parti, isterseniz bir dernek, hatta bir aile, adını ne koyarsanız koyun yıkılmaya ve duruşunu kaybetmeye mahkumdur. Ve içeride ki gerçek sevdalılarını da zamanla erimeye götürür. 

Bu durumun, temellerinde şehit kanlarının ve göz yaşlarının olduğu, kaybedilmiş binlerce canın, yüzlerce hayatın, vazgeçilmiş geleceklerin, bir hilal uğruna harap edildiği, herkesin boyun büktüğü dönemlerde onca zor şartlar altında mücadele ederek başlarını dik tutanların hakkının olduğu, Türk Dünyasına Umut, Dünyaya Nizam vermek isteyen bir harekette olması sadece içler acısı bir durum.

'MENFAATÇİ ORDUSUNUN SONU NE OLUR?'

Düşünüyorum da şöyle, Yetim kalan çocuklar, Ersiz Kalan Kadınlar, Çileye ve Izdıraba mahkum onlarca Ülkü devi, Binlerce Şehit, Ruhi’ler den Süleyman’lar dan, Önkuzu’lar dan Fırat’lara kadar bunca hakkın üzerine kurulu bir menfaat çıkar ordusunun sonu ne olur ? 

'KOLTUKLARINDA ÜLKÜCÜLÜK EDEBİYATI YAPANLAR VAR'

Koca koca koltuklarda oturan küçük küçük adamlar bu teşkilatları nereye götürür ? Oturduklarında saatlerce Ülkücülük, Milliyetçilik Edebiyatı yapanlar, kendini dev aynasında sanan o zavallılar, bu saltanatı nereye kadar sürdüreceklerini sanırlar ? Bu Teşkilat adam etmiş, para kazandırmış, kimlik vermiş, nam vermiş, ün vermiş, koltuk vermiş, makam mevki güç vermiş, yetmemiş Reis etmiş, Başkan Etmiş size hep vermiş. Ya Siz ? ! Ocaklardan derneklere varana kadar, bu harekete hizmet eden Ülkücü Milliyetçi kuruluşların hangisine ne yaptınız ?

'SİZİN DERDİNİZ KOLTUK'

Bir defa telefonunuz çalmadan, aradınız mı ? Bir defa olsun kapılarını çalıp ne durumdasınız dediniz mi ?Bir defa hal hatır sordunuz mu ?Hayır! Özür dilerim bir an olsun unutmuşuz. Sizlerin daha büyük sorunları var ! Koltuk var, İnemezsiniz ! Makam var, Bırakamazsınız !Para var, Veremezsiniz ! Ekmek var, Paylaşamazsınız !Şan şöhret var ! İsim var ! Eğilemezsiniz ! Siz Büyük Ülkü Devlerisiniz !

'HAK YEMEYELİM SEÇİM ZAMANI ARIYORLAR'

Allah var hak yememek lazım !Seçim zamanı gelince bir selamınız var,Üç beş kare fotoğraf, Biraz Tebessüm, Üç kilo çay Beş kilo Şeker, Sonra halka dönüp bunlar ‘’Bizim Çocuklar’’ pozu.

'SİZ ASLA ÜLKÜCÜ OLAMAYACAKSINIZ'

Bana bakın kıymetli başkanlar ve yardakçıları. Siz iyi bir başkan, meclis üyesi, milletvekili her şey olabilirsiniz. Ama Asla Bir Ülkücü Olamayacaksınız. Ali Metin Tokdemirin Dediği gibi, Siz Ülkücü görünen ve ya Ülkücülükten Geçinenleren olabilirsiniz.

'İYİ NİYETİN SUYU ÇIKTI, HODRİ MEYDAN'

Ama Unutmayın ki; Biz Ülkücüyüz ! Bu güne kadar yaptığımız istek ve taleplerimizi sunduk, ve bunları sadece Teşkilatımız ve Yapımız için istedik. Sanmayın ki sizlere boyun büktük ! Sadece Teşkilat edep ve adabımızı bozmadan yakışanı yaptık ! Ama Bu saatten sonra, sizlerde iyi bilirsiniz ki Ülkücü Hareket vermiş olduğunu fazlasıyla geri almasını da bilir. Ülkücülerin Sizlere boyun bükmeyeceğini, Bozkurtların Ne olduğunu Ne yapabileceğini göreceksiniz ! İyi niyet’in suyu çıktı, Kaynatması da bizden olsun.


Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2016, 17:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83