Alanya İYİ Parti'den Antalya çıkarması

Genel Seçimlerden sonra il başkanlarının ve yönetiminin istifasını isteyen İYİ Parti yöneticileri, revizyon çalışmalarının tamamlanması sonucunda Antalya İl Başkanı'nı geçtiğimiz günlerde atadı.

Alanya İYİ Parti'den Antalya çıkarması

 'İl Başkanı ve İlçe Başkanından Yerel Seçim Mesajları'

banner111
Alanya İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın ve İlçe Teşkilatı, görevine yeni atanan il başkanı Ahmet Aydın'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. İlçe teşkilatının kalabalık bir katılım gösterdiği ziyarette yerel seçim çalışmaları ile ilgili çalışma programı hakkında istişarelerde bulunuldu. İlçe Başkanı Yücel Apaydın "İl Başkanımız Ahmet Aydın'a görevinin hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Akdeniz geniş bir seçim bandı ve Antalya burada çok önem arz ediyor. Antalya-Alanya arası çalışmalarımızda koordineli bir şekilde çalışma sağlanacağından eminim." 
Açıklamalarına devam eden Apaydın, "Yerel seçim çalışmalarımızın da ivme kazandığı bu süreçte, il başkanımızında atanmasıyla birlikte daha da hızlanıp, yükseleceğiz." Dedi. 
İl başkanı Ahmet Aydın " Alanya Genel Seçim çalışmalarında ve elde ettiği sonuçla büyük bir başarı gösterdi. Yerel seçim çalışmalarında da aynı sonucu elde edeceğinden eminim. İl ve ilçe birbirine destek çıkarak daha da nitelikli sonuçlar elde eder, o yüzden yerel seçim için çalışmalarımızda isteğimiz ortak, bu seçimi kazanmak." Dedi.

AŞUREYE DAVET
Cuma Pazarında bulunan Teşkilat binasının önünde; Cuma Günü saat 11.00'de aşure dağıtacak olan İYİ Parti teşkilatı; Alanya Halkını aşurelerini tatmaya davet etti. 'Gelin Bereketi Paylaşalım' diyerek insanları davet eden İlçe Teşkilatı, Cuma Günü için yoğun hazırlık içerisinde olduklarını dile getirdiler.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 10:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83