Alanya MHP hız kesmiyor

MHP Alanya İlçe Teşkilatı gündüzleri olduğu gibi akşamları'da referandum çalışmalarına devam ediyor. MHP dün akşam Yeşilöz ve Mahmutlar mahallelerinde referandum bilgilendirme toplantısı yaptılar.

Alanya MHP hız kesmiyor
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatı gündüzleri olduğu gibi akşamları da boş durmuyor ve referandum çalışmalarına devam ediyor. Dün gündüz komşumuz Gazipaşa ilçesinde çalışma yürüten MHP akşam ise Alanya'da ki çalışmalarına kaldığı yerden devam etti.

Alanya'daki mahalleleri tek tek gezeceklerini belirten İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan bu sözünü yerine getiriyor. Dün akşam MHP ilk olarak Yeşilöz Mahallesi'nde bir bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıya MHP Antalya Milletvekili Tarkan Akıllı, MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, MHP 23. Dönem Milletvekili Hüseyin Yıldız, Alanya Belediyesi'nin MHP'li meclis üyeleri Garip Kodal ve Hasan Basar ile MHP Alanya İlçe Yönetimi'de eşlik etti. Yeşilöz'de vatadandaşlarla buluşan MHP'li heyet referandum hakkında bilgilendirme yaptı ve evet oyu istedi.

Yeşilöz'ün ardından MHP aynı kadro ile Mahmutlar Mahallesi'ne geçti. Mahmutlar'da vatandaşlarla buluşan MHP'ye burada yoğun bir ilgi olduğu gözlendi. 

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan bigilendirme toplantısına katılan tüm vatandaşlara teşekkür ettiğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2017, 09:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83