Alanya milletvekili olarak bu isimleri istiyor

Alanya Adres'in yaklaşık bir ay önce başlatmış olduğu anketlerde hangi isimler öne çıktı?

Alanya milletvekili olarak bu isimleri istiyor
21 Mayıs (bugün) partilerin milletvekili aday listesini YSK'ya teslim edeceği gün. Partilerden Aday Adayı olan isimler ve vatandaşlar merakla aday listelerini bekliyorlar. 

BİNLERCE VATANDAŞ KATILDI

Alanya Adres'in yaklaşık 1 ay önce başlatmış olduğu anketlere yoğun bir ilgi vardı. Yaptığı anketlerle siyasetin nabzını tutan Alanya Adres, okurlarına 'TBMM'de Alanya'yı kim temsil etmeli?' diye sormuştu. İşte o anketlerde bugün son gün. 

AK PARTİ'DE ÇAVUŞOĞLU FARKI

Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Alanya'yı temsilen tam 17 isim milletvekili aday adayı olmuştu. En az 1 veya 2 ismin listeye kesin gözüyle gireceği belirtilen Ak Parti'de anketin lideri Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu oldu. Bakan olacağı için aday listesinde olmayacağı söylentileri yapılan Çavuşoğlu, 9 bin 473 kişinin katıldığı ankette bin 252 oy alarak zirvenin sahibi oldu.

Çavuşoğlu'nu, Hüseyin Güney, Ömer Kocaman, Erdinç Hakan Koşmaz ve Nurettin Uludağ gibi isimler izledi. İşte Ak Parti'deki anket sonuçları:

CHP'DE ÖZCAN VE YEŞİLDAL YARIŞI

Muharrem İnce'yi Cumhurbaşkanı adayı gösteren CHP listelerin sızdığı yönündew haberlerle sarsıldı. Bir çok liste ortaya atılırken son ve kesin bilgi bugün verilecek. Alanya Adres'in CHP anketinde ise Cem Özcan ve Şengül Yeşildal arasında bir yarış vardı. Cem Özcan  2 bin 870 oy alırken, Şengül Yeşildal 2 bin 579 oy aldı. Toplamda 7 bin 290 kişinin katıldığı ankette son durumu şu şekildeydi:

MHP'DE SON DURUM...

MHP'de ise aday listesi günler öncesinden açıklandı. Yapılan açıklamaya göre ise Hüseyin Yıldız 4. sıradan Ömer Özbek ise 10. sıradan listeye dahil oldu. Alanyalı 2 ismin bulunduğu liste kimilerini memnun ederken, kimileri ise memnun kalmadı. Alanya Adres'in başlatmış olduğu ankette ise son durum şu şekildeydi:

İYİ PARTİ 'ER' DEDİ

İyi Parti'den ise Alanya'dan 7 isim aday olmuştu. 2 bin 175 kişinin oy kullandığı İYİ Parti anketinde 796 oy alan Hilmi Er ismi ön plana çıktı. İşte anketteki son durum:

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2018, 11:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83