Alanya'nın il olması için ne kadar imza toplandı?

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan il kampanyası için 25 bin imza topladıklarını söyledi.

Alanya'nın il olması için ne kadar imza toplandı?
MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, gündemdeki konuları değerlendirdi. Parti binasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Türkdoğan, "Hepinizin bildiği gibi TSK ülkemizin güvenliği sağlamak amacıyla Afrin'e yönelik sınır ötesi harekata başladı. Allah, Mehmetçik'in yardımcısı olsun. 3 şehit için Allah'tan rahmet, geride kalanlar için başsağlığı diliyoruz. Devlet Bahçeli'nin Afrin, Münbiç'ten Kandil'e kadar bir tampon bölge oluşturma fikri vardı. Bahçeli'nin bu konuda uyarlıları olmuştu. Irak'taki terör yuvalarının temizlenmesi gerekir. ABD tarafından silahlandırılan 30 bin YPG/PYD unsurlarının kökünün kazanına kadar bu mücadele sürmeli." dedi.

Geçtiğimiz günlerde Antalya İl Başkanlığı'nın başlattığı muhtar buluşmaları kapsamında Demirtaş bölgesindeki muhtarlarla bir araya geldiklerini hatırlatan Türkdoğan, "Onların sorunlarını dinledik. 102 mahalle muhtarı ile buluşacağız. Muhtarlar demokrasinin ilk halkası. Neticesinde il başkanı ve milletvekilleriyle bir araya geleceğiz." diye konuştu.

'Alanya'nın İl Olmak Hakkı' kampanyası hakkında gelinen noktanın sorulması üzerine Türkdoğan, "Kampanya devam ediyor. Şu anda imza sayımız 25 bine ulaştı. Kampanyaya destek verenlere teşekkür ederim." dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2018, 17:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83