ALANYA SON SÖZÜNÜ SÖYLEDİ

Sonucu aylardır merakla beklenen 1 Kasım Seçimleri'nde oy verme işlemi saat 17.00 itibariyle sona erdi. Şimdi, 102 mahalledeki 575 sandık İlçe Seçim Kurulu'na teslim edilecek, içindeki oy pusulalarının sayımına başlanacak

ALANYA SON SÖZÜNÜ SÖYLEDİ
Haziran sonuçlarından tek başına iktidar ve koalisyon ihtimali çıkmayınca 1 Kasım'a ertelenen seçimlerde oy verme işlemi saat 17.00 itibariyle sona erdi. Türkiye'de olduğu gibi Alanya'da da nefesler tutuldu, gözler 102 mahallede kurulan 575 sandıktan çıkacak sonuca çevrildi. Alanya'da 193 bin 278 seçmenin yüzde kaçının sandığa gittiğinin ise yaklaşık 4 saat içinde belli olması, kesin olmayan sonuçların kamuoyuna açıklanması bekleniyor. Alanya'da AKP'den Mevlüt Çavuşoğlu ve Sena Nur Çelik'in, MHP'den Cafer Uyar'ın, Saadet Partisi'nden Hüseyin Sarıca'nın, Vatan Partisi'nden ise Tahir Sertkaya ve Nuran Menteş'in kaç oy aldıkları da gece yarısına girilmeden belli olacak.

İŞTE ADAYLAR

Adalet ve Kalkınma Partisi
Mevlüt Çavuşoğlu, Mustafa Köse, Hüseyin Samani, Gökçen Özdoğan Enç, Sena Nur Çelik, İbrahim Aydın, Atay Uslu, İbrahim Türkiş, Işılay Işıldar Can, Hakkı Beşkazalı, Ercan Mekteplioğlu, İzzet Yılmaz, Murtaza Tamyürek ve Mustafa Akdeniz.

Cumhuriyet Halk Partisi
Niyazi Nefi Kara, Deniz Baykal, Çetin Osman Budak, Mustafa Akaydın, Devrim Kök, Figen Albuga Çalıkuşu, Rafet Zeybek, Nusret Bayar, Deniz Filiz, Sultan Yeğen, Sevindik Gizli, Cavit Arı, Barış İşbilen ve Meral Mengi.

Milliyetçi Hareket Partisi
Mehmet Günal, Ahmet Selim Yurdakul, Tarkan Akıllı, Cafer Uyar, Güray Parlak, Cengizhan Gököz, Neşe Gül, Mehmet Cüneyt Güzel, Turgut Bucak, Üstün Osma, Servet Ersoy, Soner İnal, Hafize Nursen Aktaş ve Özcan Kadıoğlu.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2015, 16:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83