'Alanya'yı kucaklayan bir liste yapacağız'

AK Parti İlçe Başkan Adayı Mustafa Toklu, AGC yönetimiyle yemekte bir araya geldi.

'Alanya'yı kucaklayan bir liste yapacağız'

AGC Bistro Cafe'deki yemeğe İlçe Başkan Adayı Mustafa Toklu, AK Parti ilçe Kadın Kolları Başkanı Şükran Çalik, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Alaaddin Işık, AGC Başkanı Mehmet Ali Dim ile partililer ve basın mensupları katıldı. Yenilen yemeğin ardından konuşan, AGC Başkanı Dim,  "Kendisi Ak parti genel başkanı tarafından tek aday olarak gösterildi. Kendisi Alanya tarihinde en genç başkan olarak adını yazdıracak. Alanya ilçe başkanı olmak önemli. Belki muhalefet partisi başkanı için söyleyemeyiz ama iktidar partisi vatandaşları direkt ilgilendiriyor" dedi. 

banner111

'Temennimiz Alanya'ya proje  gelmesi'

Toklu da,  "Çalışmalarımıza hız verdik. 2 binin üzerinde partili ve partide daha önce görev yapan partililerlr bir araya geldi. 2 Aralık'taki genel kurulda güzel bir liste çıkaracağız. Farklı kesimden yönetim kurulu üyeleriyle çalışmak istiyoruz. Temennimiz Alanya'da bir projeyi nasıl getiririz" diye konuştu. 

'Son güne kadar devam edecek'

10 günde partililerle istişare yaptık.  Liste çalışmaları devam ediyor. Son güne kadar liste çalışmalarımız devam edecek" ifadelerini kullandı.

'Projelerimizle uğraşacağız'

'Fitne fesat siyaseti yapmayacağız' sözleri de hatırlatılan Toklu, "Bu sözlerle hiçbir yere mesaj göndermedik.  Alanya'yı ve partiyi kapsayan bir siyaset yapacağız. Bu sözlerimiz bizden önceki siyasetçilerin fitne siyaseti yaptıklarıyla ilgili değil. Daha önceki partililerin tecrübelerinden de yararlanarak Alanya'yı kucaklayacağız. Biz sadece projelerimizle uğraşacağız" dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2017, 12:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83