Antalya'dan MHP Alanya'ya ziyaret

MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan ile MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, partisinin ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Antalya'dan MHP Alanya'ya ziyaret
Çok sayıda partilinin katıldığı ziyarette konuşan NHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, “Vekilimiz Başkan ve İl Başkanımız Aksoy,seçim sonrası teşekkür hal ve hasbihal etmek için Alanya’ya geldiler. MHP liderimiz Bahçeli’nin emir ve talimatlatı sonrası 24 Haziran seçimlerinde Türk milletinin bekası, 15 Temmuz’un ardından millet aklı cumhur ittifakı ilkesiyle yola çıktı. 24 Haziran seçimleri Erdoğan’ın tekrar cumhurbaşkanı seçilmesiyle sonuçlandı. Yanımızda olanlara teşekkür ederim. Alanya’da zorlu bir mücadele verdik. Bütün gönüldaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

“MHP BADİRELER ATLATARAK BUGÜNLERE GELDİ”

MHP İl Başkanı Aksoy da, “24 Haziran seçimleri sonrasında ilçe teşkilatlarına teşekkür etmekle beraber aldığımız sonuçlar üzüntü sebebi olmasın. Bizim seçmenlere küsme lüksümüz yok. Sandığa giden vatandaşlara teşekkür etmeliyiz. Bir sonraki seçimlerde bir oy fazla kazanmak adına gayret sarf etmeliyiz. 2019 Mart ayında yapılacak  mahalli seçimde nasıl belediyeleri, büyükşehiri alabiliriz buna bakmalıyız. Bizim 146 bin 207 seçmene tek tek ulaşma imkanımız yok. Bunu daha çok kitlelere ulaştırabiliriz. Buna bakmalıyız. MHP, 1 Kasım seçimlerinde sonra badireler atlatarak bugünlere geldi. Meselelere bu şekilde bakarak değerlendirmeliyiz. MHP aziz milletin teveccühü ile yüzde 11 aldı. Önümüzdeki yerel seçimde belediyeyi tekrat MHP’li yapmak için çalışmalar yapacağız. Diğer belediyeleri de almak için çalışacağız” diye konuştu.

“ALANYA İL OLMAYI HAK EDEN BİR İLÇE”

Başkan da,  “Alanya bizim göz bebeğimiz. İl olmayı hak eden bir ilçe. Alanya’da çok sayıda yerleşik yaşayanlar var. Milletvekilinizi nerede görmek istiyorsanız orada olacağım. Alanya bir Selçuklu başkenti. Alanya kadim bir şehir. İstanbul İl Başkan Yardımcısı iken de Alanya’ya gelmiştim. Alanya eski günlerinden çok daha iyi günlere gidecek. Bu memleketin dertleri derdimiz, kederi kederimiz, neşesi neşesidir” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2018, 16:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83