'ANTALYA'DAN PEKİN'E HIZLI TREN'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Adayı Mevlüt Çavuşoğlu Demre'de AK Parti'nin seçim ofisi açılışını yaptı. 1 Kasım seçimlerinin ardından istikrarın güçlenerek devam edeceğini söyleyen Çavuşoğlu, "Türkiye'nin huzuru, birliği ve bütünlüğü için terörle mücadeleye sonuna kadar devam edeceğiz" dedi.

'ANTALYA'DAN PEKİN'E HIZLI TREN'

AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer ile birlikte Antalya'nın Demre ilçesinde bazı ziyaret ve incelemelerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya 1. sıra Milletvekili Adayı Mevlüt Çavuşoğlu, Cumhuriyet Meydanı yanındaki AK Parti Seçim Ofisi'nin açılışını yaptı.

Demre'ye yapılan yatırımlar hakkında bilgi veren Çavuşoğlu, hükümet konağının, adalet sarayının, spor salonun açıldığını, yeni okullar yapıldığını belirtti. Türkiye genelinde olduğu gibi Antalya'da da yurt isteyen her öğrenciyi yurda yerleştireceklerini ifade eden Çavuşoğlu, "Önümüzdeki yıl da bu sorunu tüm Türkiye'de çözüyoruz" diye konuştu.

"GEREKİRSE KITALARI DA BİRLEŞTİRİRİZ"

AK Parti iktidarının özellikle ulaşımla ilgili sorunlara köklü çözümler getirdiğine değinen Çavuşoğlu, Antalya'nın hızlı tren hattına dahil edildiğini belirterek, "Trene mi binmek istiyorsunuz? Şimdi çalışmalarını başlattık, Antalya-İzmir hızlı treni, Antalya-Burdur-Afyon-Eskişehir-İstanbul hızlı treni, Manavgat'ın oradan Konya'ya, Konya'dan inşallah Aksaray'a, Aksaray'dan Nevşehir'e, Kapadokya'ya, oradan Kayseri'ye, oradan Kars'a, oradan Tiflis'e, oradan Bakü'ye, oradan Türkmenistan'a, Orta Asya'dan Çin'e yeni Pekin'e. Antalya'dan çıktığınız zaman sizi Pekin'e kadar trenlerle ulaştıracağız" diye konuştu.

"Yaptırmayız, yapamazsınız" diyenlere rağmen çalışmaktan ve yatırımdan vazgeçmediklerinin altını çizen Mevlüt Çavuşoğlu, "Londra'ya kadar, boğazın altına sürekli tüneller açıyoruz, bir katlı, iki katlı, üç katlı. 'Yaptırmayız' diyorlar, bal gibi de yaparız, kıtaları da birleştiririz Allah'ın izniyle" diye konuştu.

"1 Kasım'da inşallah istikrarımız tekrar güçlenerek devam edecek" diyen Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye'nin huzuru, birliği ve beraberliği için PKK terör örgütü ve DEAŞ ile mücadelenin sürdüğünü, sonuna kadar da süreceğini vurguladı. Çavuşoğlu, "Allah'ın izniyle ülkemiz, Türkiye Cumhuriyeti emin adımlarla güçlü bir şekilde hedeflerine ulaşacak. 2023 hedeflerine ve 2071 hedeflerine Türkiye'yi bizler ve bizim nesillerimiz ulaştıracak." diye konuştu.

Konuşmasının ardından seçim ofisinin açılışını yapan Çavuşoğlu, meydanda vatandaşlarla bir süre sohbet etti, istek ve sorunlarını dinledi. Ardından Kaş ilçesine geçen Çavuşoğlu, Kınık Mahallesi'ndeki Merkez Cami'de cuma namazı kıldı, esnafla görüştü.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2015, 16:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83