Antalya ve Alanya'nın vekilleri yeminlerini ettiler

Seçimlerin ardından TBMM ilk toplantısını Cumartesi günü gerçekleştirdi. Milletvekilleri yemin ederek yeni dönem görevlerine başladılar.

Antalya ve Alanya'nın vekilleri yeminlerini ettiler
24 Haziran seçimlerinin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ilk kez toplandı. Yeni sistemde 600 milletvekili olan mecliste manzeret bildiren milletvekilleri hariç mecliste yemin ettiler. 27. dönem parlamentosunun en yaşlı üyesi olan eski CHP Genel Başkanı, Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın sağlığının elvermemesi üzerine TBMM Geçici Başkanı olarak Yılmaz’ın yönettiği oturumda Geçici Başkanvekilliği’ni de AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü yaptı. Mecliste Alanyalı olan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'da yemin etti. Bakan Çavuşoğlu "TBMM Genel Kurulu’nda 27. Dönem Milletvekilliği yeminimizi ettik. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

ÇELİK VE AYDIN DA YEMİN ETTİ

Bir diğer Alanyalı milletvekili Sena Nur Çelik'te 27. Dönem Milletvekilliği için meclisin ilk toplantısında yeminini ederek 2. dönemine başladı. Alanya'nın yakından tanıdığı ve eşi Alanyalı olan İbrahim Aydın'da yeni dönem için yeminini etti.

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2018, 17:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83