'ANTALYALI 3 BAKANIMIZ VAR'

AK Parti İl Başkanı Sümer, yeniden Dışişleri Bakanı olan Mevlüt Çavuşoğlu ve parti yönetimine giren Mustafa Köse ile Antalya’nın başarısının taçlandığını söyledi.

'ANTALYALI 3 BAKANIMIZ VAR'

 Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayından sonra 65. Hükümeti açıklardı. Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Dışişleri Bakanlığına yeniden getirildi. AK Parti Antalya İl Başkanı Av. Rıza Sümer, Mevlüt Çavuşoğlu’nun kabinede, Mustafa Köse’nin ise MKYK’da görev almasının Antalya’nın temsil gücünü arttırdığını söyledi.

banner111
ANTALYA’NIN GURURU

Yeni kurulan 65. Hükümetin ülkemiz için hayırlı olması temennisinde bulunan Sümer, “Kabinede, Antalya Milletvekilimiz, gururumuz, Türk’ün adını dünyaya duyuran Toroslar’ın evladı Mevlüt Çavuşoğlu, Dışişleri Bakanlığı’na yeniden getirildi. Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Binali Yıldırım ve kabinede görev alan tüm bakanlarımıza, çıktığımız bu kutlu yürüyüşte başarılar diliyorum” dedi.

MKYK’DA DA VARIZ

Sümer, “Antalya’nın sevdiği, genç ve çalışkan Milletvekilimiz, önceki İl Başkanımız Sayın Mustafa Köse de, partimizin Merkez Karar Yönetim Kurulu’na (MKYK) seçildi. Antalya olarak, partimizin yönetiminde ve hükümette temsilcilerimizin bulunması, şehrimiz için büyük bir şanstır. Antalya seçimlerde elde ettiği başarıyı bu iki görevle taçlandırmıştır” diye konuştu.

3 BAKAN DA ANTALYALI

Kabinede görev alan üç bakanın da Antalyalı olarak gördüklerini belirten Sümer, “Annesi Elmalılı olan Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekçi ve babası Dudlubahçe Mahallemizde uzun süre ikamet etmiş olan ve her fırsatta memleketim Antalya diyen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Fatma Betül Sayan Kaya da şehrimizin bakanıdır. 7 Haziran seçimlerinde Antalya milletvekilimiz olan Lütfi Elvan, yatırımların planlanmaya alındığı Kalkınma Bakanlığına getirildi. Bütün bakanlıklarımızla birlikte Antalya’ya verdiğimiz sözleri en kısa zamanda yerine getirmek için durmadan yorulmadan çalışacağız” şeklinde konuştu.

YATIRIMLARA DEVAM

Yeni hükümet ile Türkiye’nin ve Antalya’nın yatırım hamlelerine devam edeceğini belirten AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, “Bakanlığı döneminde ülkemize tarihi yatırımları kazandıran Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Binali Yıldırım’ın öncülüğünde, tüm bakanlarımız ile Türkiye 2023 ve 2071 hedeflerine koşar adım ilerleyecektir. Büyük ve güçlü Türkiye'yi birlik ve beraberlik içerisinde inşa edeceğiz” dedi.  

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2016, 14:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83