AP Genel Başkanı Öz'den Alanya'da çarpıcı açıklamalar

AP Genel Başkanı Öz'den Alanya'da çarpıcı açıklamalar

Alanya’da gerçekleşen Adalet Partisi İlçe Teşkilat binasının açılışına partinin Genel Başkanı Vecdet Öz katıldı. Açılışta konuşan Öz, “ İktidara geldiğimizde Türkiye’deki bütün sorunları 6 ayda çözeceğiz” dedi.


Adalet Partisi Alanya İlçe teşkilatının açılış töreni gerçekleşti.  Adalet Partisi (AP) Genel Başkanı Prof. Dr. Vecdet Öz, Alanya’ya gelerek ilçe teşkilatının açılışını yaptı. Şekerhane Mahallesi, Hacet Caddesi’nde partililer tarafından karşılanan Öz, üyeler ve bölge esnafı ile selamlaşmasının ardından ilçe teşkilatının kırmızı kurdele kesimi ile açılışını gerçekleştirdi.  Açılışın ardından basın mensupların açıklamalarda bulunan Öz, “ İktidara geldiğimizde en önemli tarım ve hayvancılıkta mazot ve gübreyi ücretsiz vereceğiz” diye konuştu.


“TÜRKİYE  10 KAT FAKİRLEŞTİ”


Açıklamalarda bulunan Genel Başkan Prof. Dr. Vecdet Öz, “AK Parti 2001 senesinde yola çıkarıldığı, 2002’de iktidara geldiği zaman bir FETÖ projesi olarak geldi. Buna kimse bir FETÖ projesi değildir diyemez. Dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘Aldatıldık, kandırıldık’ demekle de bu itiraf etmiş oldu. Türkiye, devlet kandırıldığı, kurumlar çöktüğü zaman nerelerde, hangi zararları gördüğümüzü söylemedi. Beceriksizlikle, basiretsizlikle Türkiye’yi bugünlere getirdiler. Türkiye’nin 454 milyar dolar dış borcu var. Şu anda cari açığın miktarı belli değil. Hazine eksi 68 milyar dolara yakın bakiyede. İktidara gelindiğinde dolar 1.60 TL idi şimdi Türkiye 10 kat daha fakirleşti. Devletin, milletin ekonomisi yerle yeksan edildi. İnsanlar günlük yaşar hale getirildi. Ülkenin parasını pul, kendisini kul ettiler. Esnaf kepenk kapatmış, fabrikalar bir bir batmış. Yatırıma, istihdama yönelik hiçbir şey yapılmamış.” dedi.


“MAZOT VE GÜBREYİ ÜCRETSİZ VERECEĞİZ”

banner111


Seçim öncesi projelerimizden çok bahsetmek doğru değil ama size bir projeden bahsedeceğim diyen Öz, “ İktidara geldiğimizde Türkiye’nin en önemli sermayelerinden biri olan Tarım ve Hayvancılıkta gübre ve mazotu ücretsiz vereceğiz. Tarımın kalkınmasına destek olacağız bu çok önemli.  Alanya’da çok fahiş fiyatlarda daire satıldığı ve kiralarda artış yaşandığı hatırlatılan Öz’e bununla ilgili bir çalışma yapıp yapmayacakları da soruldu. Öz, “Ekonomi, turizmle ilgili her konuda projelerimiz var. Türkiye’yi biz 6 ayda düzeltiriz. 6 ayda pahalılık kalmaz. AK Parti’nin gitmesi zaten doları yarıya düşürür. Moralleri 2 katına çıkarır. AK Parti gittikten sonra bizim gelmemiz akıllı, tecrübeli politikaları başlatıp bu fiyatları indiririz. Atatürk, Türkiye’yi kurduğunda Türk Lirası, Dolar’dan kıymetliydi. İnsanımız, yer altı madenlerimiz kıymetli. Üç tarafımız denizlerle çevrili. Bu ülkeyi yönetemeyene üstüne birileri alınmasın da ya hain ya aptal derler” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83