Bahçeli'den Alanya'ya selam getirdi

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan Ankara'ya giderek MHP Genel Merkezinde bir takım ziyaretler bulundu.

Bahçeli'den Alanya'ya selam getirdi
Milliyetçi Haraket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan hafta sonu Ankara'daydı. Başkente giden Türkdoğan, partisinin genel merkezini ziyaret etti ve burada bir takım görüşmelerde bulundu. 

Türkdoğan ilk olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştü. Devlet Bahçeli'nin ofisinde geçen görüşmede Alanya ve ülke gündemine dair sohbet edildi. Bahçeli'den emir ve talimatları alan Türkdoğan, Genel Sekreter İsmet Büyükataman ve Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Kalaycı ile de görüşme fırsatı buldu. 

Türkdoğan görüşmelerde Alanya'da yapmış oldukları çalışmalar hakkında parti büyüklerini bilgilendirirken, 'Cumhur ittifakı' hakkında da bilgi alma fırsatı buldu.

Ziyaretlerle ilgili konuşan Türkdoğan, "Türk milletinin pusulası, Türkmen Beyimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiyi makamında ziyaret ettim. Ellerinden öptüm, hayır dualarını aldım. Liderimizin Alanyamıza ve tüm Antalyamıza selamları var. Yine ayrıca genel merkez ziyaretimizde Genel Sekreterimiz İsmet Büyükataman Bey ve Genel Sekreter Yardımcımız Mustafa Kalaycı Beyi makamlarında ziyaret ederek, yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi verdim. Güncel siyasi konuları ve 'Cumhur İttifakını' değerlendirme fırsatı buldum." dedi.

Türkdoğan, Genel Sekreter İsmet Büyükataman ile de görüşme fırsatı buldu.

Türkdoğan, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Kalaycı ile yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2018, 11:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83