Bakan Çavuşoğlu'na 'İyilik Meleği' ödülü

Bakan Çavuşoğlu'na 'İyilik Meleği' ödülü
Ukrayna Devlet Başkanı Volodymyr Zelensky ile görüşmesinin ardından katıldığı Ukrayna Büyükelçiler Konferansı'nda Bakan Çavuşoğlu'na 'İyilik Meleği' ödülü verildi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, gün boyu sürdürdüğü Ukrayna temasları çerçevesinde çok sayıda görüşme yaptı ve akşam saatlerinde Ukrayna Devlet Başkanı Volodymyr Zelensky ile görüştü. Bakan Çavuşoğlu, bu görüşmeye ilişkin "Sayın Zelensky'e Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını ilettik. Ukrayna’yla ilişkilerimiz mükemmel bir seviyede. 9. Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey toplantısını önümüzdeki sene ülkemizde gerçekleştireceğiz" dedi.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU'NA BÜYÜK ONUR

Bakan Çavuşoğlu, daha sonra Ukrayna Büyükelçiler Konferansı'na katıldı ve katılımcılara hitap etti. Bakan Çavuşoğlu'na hitabının ardından büyük bir sürpriz yapıldı. Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba, Ukrayna Cumhuriyeti adına Bakan Çavuşoğlu'na 'İyilik Meleği' ödülü verdi.

Bakan Çavuşoğlu, "Ukrayna Büyükelçiler Konferansı'na hitap etmekten ve şahsıma layık görülen 'İyilik Meleği' ödülünü almaktan onur duyuyorum. Dışişleri Bakanı dostum Kuleba ve Ukrayna halkına teşekkür ediyorum” diye konuştu.  

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2020, 22:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83