BERBEROĞLU 19 GÜNDÜR UYKUYU UNUTTU

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, 15 Temmuz'dan buyana gündüz partide konuklarını ağırlıyor, akşam da Atatürk Anıtı'nda demokrasi nöbeti tutuyor. Berberoğlu, 19 gündür uyku bile uyuyamıyor.

BERBEROĞLU 19 GÜNDÜR UYKUYU UNUTTU

 Cumhurbaşkanı ve Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'ın, 15 Temmuz'da darbe girişimine kalkışılmasının ardından, 'Milletim sokağa insin" yönündeki sözlerinin ardından Atatürk Anıtı'na giderek, demokrasi nöbetine başlayan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, dün akşam başladığı demokrasi nöbetinin 19'ncu gününü bu sabah tamamladı. Vatandaşlarla birlikte 19 gündür Atatürk Anıtı'nda nöbet tutan Berberoğlu, 19 gündür gündüz partide mesai yapıyor, akşam da demokrasi nöbeti tutuyor.

banner111
"BİZİM İÇİN ÖNCE VATANIMIZ"

15 Temmuz'dan buyana Atatürk Anıtı'nda akşam demokrasi nöbeti tutan, gündüz de partide mesai yapan Berberoğlu, neredeyse günde sadece 1-2 saat uyku uyuyor. İş ve aş derdini bir kenara bırakan, ev yüzü bile görmeyen Berberoğlu, "Bizim için önce vatan önemli. Bu vatanımız olmazsa, işimiz ve aşımız da olmaz. Cumhurbaşkanımızın talimatıyla 15 Temmuz'dan buyana meydanlarda demokrasi nöbeti tutuyoruz ve bundan da onur duyuyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımızın emirleri doğrultusunda Türkiyemiz için ne gerekiyorsa onu yapacağız" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2016, 20:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83