'BU SUİKAST GİRİŞİMİ HALKA YAPILMIŞTIR'

CHP Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut, Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik suikast girimiyle ilgili açıklama yaptı.

'BU SUİKAST GİRİŞİMİ HALKA YAPILMIŞTIR'

 Takavut'un açıklaması şöyle: 

banner111
"Bildiğiniz gibi dün Anadolu'da ilçe ilçe, köy köy çalışmakta olduğu sırada Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik bir suikast girişimi gerçekleştirilmiştir. Bu hain girişim sırasında çıkan çatışma sonucunda bir askerimiz ne yazık ki şehit düşmüştür.

Ülke olarak çok kritik dönemlerden geçmekteyiz. Bizlere göre bu girişimin net tanımı suikasttir. Hainler bilmektedir ki Kemal Kılıçdaroğlu demek bütünüyle Cumhuriyet Halk Partisi demek, Cumhuriyet Halk Partisi demek ise vatan sevdalılarıyla dolu Türkiye demektir. O yüzden bu suikast girişimi yalnızca bir bedene değil bütün bir millete ve devlete karşı yapılmış bir girişimdir.

Cumhuriyet Halk Partisi her zaman bu ülkenin çimentosu olmuş, kurucu felsefesinden hiçbir zaman vazgeçmemiştir. Özellikle yaşadığımız son süreçte partimizin tutumu vatandaşlarımız tarafından takdirle karşılanmış ve birlik beraberlik yönünde Cumhuriyet Halk Partisi üzerine düşenden daha fazlasını gerçekleştirmiştir.

Bizler, parti içinde hangi görev olursa olsun, göreve geldiğimiz zaman bu zorlukların ve yapmamız gereken fedakarlıkların bilincinde idik. Bildiğiniz gibi daha önce de Genel Başkanımız çeşitli saldırılara uğramış, hatta cenazede önüne mermi bırakılmıştır. Bu olaylardan sonra Genel Başkanımızla yaptığımız başkanlar toplantısında da kendisi bu yolda gerekirse canımızı feda edeceğimizi bizzat söylemiştir.

Bizler, mücadelemizde kararlıyız. Çalışmalarımızı yalnızca halkımızın huzur ve refah içinde yaşaması için yapıyoruz. Yolumuzdan da asla dönmeyeceğiz. Bizleri üzen tek nokta halkımızın haksız yere yaşadığı acılardır. Bugün ilkokul çağındaki çocuklarımızla konuştuğumuzda onlar bize Kılıçdaroğlu'na saldırı olduğunu, bir subayın da yaralandığını söylemektedirler. Hiçkimsenin bizim çocuklarımıza böyle şeyler söyletmeye hakkı yoktur.

Büyük taarruzun başladığı bu anlamlı günde, birlik beraberliğimizi tekrar tekrar vurguluyoruz. Çocuklarımıza Atatürk'ün bize büyük fedakarlıklarla kazandırdığı vatanımızda huzur ve refah içinde bir yaşam sunmak istiyoruz. Bizler, emperyalist ülkelerin, ülkemizi içine sokmaya çalıştıkları kaos ve belirsizliğe karşı mücadelemizi, tıpkı büyük taarruzdaki cesaretimiz ve azmimizle sürdürmeye söz veriyoruz. Bugün de Cizrede askerlerimizi şehit eden bu tür saldırılar karşısında asla yılmayacağız, aksine daha çok çalışıp haklılığımızı tüm dünyaya ispat edeceğiz."

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2016, 17:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83