Budak Alanya Kent Konseyi'nde

Budak Alanya Kent Konseyi'nde
Antalya Milletvekili CHP’li Çetin Osman Budak, Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, Alanya Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri, Kadın Meclisi, Engelsiz Kent Meclisi üyeleri,çalışma grupları temsilcileri ve muhtarlar ile Alanya Kent Konseyin’de bir araya geldi.

Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, her zaman, her bölgede kent konseylerini önemsediğini, yerel yönetimlerde bölgenin ve halkın sorunlarının saptanmasında ve çözümünde kent konseylerinin önemli bir role sahip olduğunun altını çizdi. Alanya’da Sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelip, sorunları ve talepleri dinlediğini belirten Budak, sizlerinde talep, öneri ve sorunlarınızı dinleyip, bir rapor oluşturularak gerekli yerlere iletip, çözüme kavuşturulması noktasında çalışmalar yapılacağını belirtti.

Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, ziyaretlerinden dolayı Antalya Milletvekili Budak’a teşekkür etti.” Alanya’nın dinamiklerinden oluşan yürütme kurulu ile, meclislerimiz, çalışma gruplarımız ve gönüllülerimiz ile sürekli olarak halkla etkileşim içerisindeyiz ve Alanya’nın menfaati doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gelecek nesillere yaşanabilir bir Alanya bırakmak adına çevre sağlığı, denizlerimiz, akarsularımız, sahillerimiz ve ormanlarımız konusunda hassas davranıyoruz. Sivil toplum örgütleri başkanları, temsilcileri, muhtarlarımız, kadın meclisi ve engelsiz kent meclisi üyelerimiz aramızda ve her birinin iletmek istediği talep, öneri ve sorunları var.” Diyerek, yerel bilgilendirme raporunun iletileceğini belirtti.

Yürütme Kurulu Üyeleri , muhtarlar, meclis ve çalışma grupları üyeleri tek tek sorunları, talep ve önerileri ilettiler. Ulaşımdan turizm sorunlarına, engellilerden,kadın ve gençlerin sorunlarına, tarım sorunlarından muhtarların ilettikleri sorunlara kadar bilgi verildi.
CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, iletilen sorun, görüş ve önerileri not alıp, gerekli mercilere iletileceğini,çözülmesi noktasında en kısa südre çalışmalar yapılacağını belirtti. “Bu sorunlarla ilgili biz gerekli çabayı sizler için gösteriyoruz ve çabalamaya devam edeceğiz. Sizlerinde kendi sorunlarınıza sahip çıkarak, sesinizi yükseltip,arkamızda durmanız, bu sorunların çözümünü kolaylaştıracaktır.” Ayrıca en kısa sürede tekrar aynı temaslarda bulunacağını Kent Konseyi’ni tekrar ziyaret edeceğini söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2019, 18:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83