'BUNLARIN MERHAMET EDİLECEK TARAFI YOK'

AK Parti Antalya milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, FETÖ operasyonlarını değerlendirdi. Enç: " şimdi ise merhamet etme zamanı değil, merhamet edilir ama bunların merhamet edilecek bir tarafı kalmadı." dedi.

'BUNLARIN MERHAMET EDİLECEK TARAFI YOK'

 Darbe kalkışması ve demokrasi nöbetlerinin ardından seçim bölgesi Antalya’da yaptığı ilçe turlarında İlçe Kadın Kolları Teşkilatlarıyla buluşmaya devam eden AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç’in son durağı Serik oldu. AK Parti Serik İlçe Başkanlığı'nda İlçe Başkanı Hasan Kozan, Kadın Kolları İl Başkanı Esra Özkoç, AK Parti Serik Kadın Kolları Başkanı Esmahan Can ve kadın meclis üyelerin de hazır bulunduğu düzenlenen toplantıda konuşan Enç, Türkiye’yi bölmeye kimsenin gücü yetmeyeceğini ifade etti. Enç, “15 Temmuz sürecinde tutulan demokrasi nöbetleri bizim geleceğimizin nöbetleriydi. 15 Temmuz darbe girişimi sürecini hepimiz yaşadık, maalesef bu ülke üzerinde oynanan oyunlar hiç bitmeyecek. Türkiye ne zaman bir şahlanışa geçse hep ayağımıza pranga vurmaya çalışan kimilerinin üst akıl, orta akıl dediği bu kara gölgenin arkasında kimler var biz onları biliyoruz. Bu yapıdan bir tanesi de FETÖ terör örgütü yani devlet yapılanması diye tabir ettiğimiz bir yapı olarak 15 Temmuz da karşımıza çıktı. Bu yapıyı yargılanmalar gözaltılar, tutuklanmalar ortaya çıktıkça ne kadar çok içimize girdiğini daha iyi anlıyoruz” dedi.

banner111
Biz OHAL’i milletimize ilan etmedik. Türkiye’de yaklaşık bir aydan bu yana OHAL ilan edildi. Peki insanların seyahat, iletişim, toplanma özgürlüğünde ya da demokratik haklarında bir eksiklik hissedil dimi. Hayır çünkü OHAL devlete ilan edildi. Devletin içerisindeki zehirli sarmaşık gibi saran bu kişiler bütün devlet mekanizmalarına girip devleti ele geçirme teşebbüsünde bulundular. Aslında bunların amacı devleti ele geçirmek değil, Türkiye’yi bölüp, parçalayıp, güçsüz hale getirip orta doğu coğrafyasındaki ülkeler haline getirmek ve kan dökmekti. Müslüman Müslümanın kanını dökecekti, etnik açıdan Türk, kürt, alevi, sunni çatışmaları yaratıp ülkeyi böleceklerdi. Türkiye’yi bölmeye kimsenin gücü yetmez” dedi. Şanlı tarihimizdeki dönemeçlerden bahseden Enç, “Daha her şeyin bitmedi, Uyanık olmak zorundayız Şanlı tarihimize baktığımız zaman çok önemli dönemeçlerimiz var. Tabii ki en önemlisi Atatürk’ün liderliğinde kurduğumuz Cumhuriyet. Ondan öncesinde İstiklal savaşımız. Şimdi bakıyoruz geldiğimiz noktada ise 15 Temmuz. Çünkü halk iradesi ile seçilmiş Cumhurbaşkanını özel kuvvetler yardımıyla yok etme girişimi, seçilmiş hükümeti devirme girişimi. Baktığımızda bunu yapan Şanlı TSK içerisine sızmış zehirli otlar yani vatan hainleri. TSK’nın önceliği Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünü korumak ve her türlü dış tehdide karşı milletini savunmaktır. Ama 15 Temmuz gecesine baktığımızda bu milletin evlatları canını her şeyin üstesinde sayıp, evini, yurdunu, yuvasını bırakıp tankların altına yattı. Türkiye Cumhuriyetinin bekasını kurtardı” diye konuştu.
CHP Genel Başkanı KemalKılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Delet Bahçeli ile CHP’li MHP’li vatandaşlara teşekkür eden Enç, “Bu gün de aynı şey olsa bu millet sokaklara dökülür o vatan hainlerine gereken dersi verir. CP ve MHP liderlerine ve partililerine de çok teşekkür ediyoruz. BU siyasi değil vatan meselesidir. Daha her şey bitmiş değil, uyanık olmak zorundayız, çünkü bu paralel yapının uykuya dalma ve saklanma süreçleri olacaktır. Bu kişiler bizim geleceğimiz çalmak için kodlanmış robotlardır. Biz 17 - 25 Aralık operasyonundan sonra bu yapı bu ülkeye zarar veriyor diye defalarca anlattık. Şimdi ise merhamet etme zamanı değil, merhamet edilir ama bunların merhamet edilecek bir tarafı kalmadı. Ben bu ülkede yaşayanları 2 ye ayırıyorum. Vatan severler ve Vatan hainleri. Fetö’cüler yaptıkları bu girişimle bu ülkeyi bölmek isterken tam tersine bir şey oldu bu ülkeyi birleştirdi” dedi. Milletvekili Enç, toplantının ardından bir mağazanın açılışına katıldı.

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2016, 16:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83