'ÇAVUŞOĞLU HAN DEDİĞİMİZ YERE HAMAM YAPTIRIYOR'

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu ve yönetimi, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun kardeşi Cumhurbaşkanlığı Danışmanı Hayri Çavuşoğlu ile toplantı yaptı

'ÇAVUŞOĞLU HAN DEDİĞİMİZ YERE HAMAM YAPTIRIYOR'
Alanya Karadenizliler Derneği’ndeki yemekli toplantıda Çavuşoğlu ile sohbet eden partililer ilçe ve ülke siyaseti, ilçeye yapılacak yatırımlar ile sorunlar üzerine konuştular. Hayri Çavuşoğlu’nun kendilerine çok yakın olduğunu ve Ankara’da bir el olarak destek çıktığını söyleyen Berberoğlu, “Her şey iyi olacak” dedi. 

'GİRİŞİMLER DEVAM EDİYOR'

Seçim beyannamesindeki vaatlerin her birinin tek tek takipçisi olduklarını kaydeden Berberoğlu, “Gerek Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu gerekse Milletvekilimiz Sena Nur Çelik ile birlikte vaatlerdeki yatırımların ödeneklerinin, bakanlıkların bütçesine konulması için çalışıyoruz. Ayrıca ek ödeneklerin sağlanması için de girişimlerimiz devam ediyor. Alanya’nın önümüzdeki süreçle ilgili yeni yatırımlara ve devam eden yatırımların bitmesi noktasında çalışmalarını sürdürüyorlar. Kuşyuvası tünelleri açıldı ve çalışmalar devam ediyor. Yapımı süren bölge hastanesinin 600 yatağa çıkarılması ve araştırma hastanesi yapılması için planlama var. Spor tesisleri ve kongre merkezinin yanı sıra Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne bina yapılacak. Sayın bakanımız Alanya’da milletin han dediği yere hamam yaptırıyor.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2015, 15:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83